Drama Švenčionių r.: gelbėdamas šunį įlūžo ir ugniagesys

Bandydamas išgelbėti įlūžusį šunį Švenčionių rajono ežero vandenyje atsidūrė ir ugniagesys. Per incidentą šuo žuvo, o gelbėtojai prarado dalį savo įrangos.

Bandydamas išgelbėti įlūžusį šunį Švenčionių rajono ežero vandenyje atsidūrė ir ugniagesys.<br>P.Mantauto asociatyvioji nuotr.
Bandydamas išgelbėti įlūžusį šunį Švenčionių rajono ežero vandenyje atsidūrė ir ugniagesys.<br>P.Mantauto asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 1, 2015, 8:06 AM, atnaujinta Oct 1, 2017, 10:56 PM

Kaip pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas, pirmadienį apie 15 val. 32 min. Švenčionių r. ugniagesiai buvo iškviesti į Švenčionėlius, prie Balčiūko ežero.

Gelbėtojams atvykus, apie 40 metrų nuo kranto buvo įlūžęs ir vandenyje kapanojosi vokiečių aviganis. Ugniagesiai praneša, kad ledo storis Balčiūko ežere šiuo metu yra apie 5 cm.

Bandydamas pasiekti skęstantį šunį įlūžo ir ugniagesys. Prie vokiečių aviganio jis ledu šliaužė pasinaudodamas kopėčiomis, turėjo gelbėjimosi ratą.

Per incidentą kablinės ir ištraukiamosios ugniagesių kopėčios nuskendo. Ugniagesys ištrauktas į krantą, greitosios pagalbos medikų paslaugų jis atsisakė.

Tuo metu šuns išgelbėti, kaip praneša ugniagesiai, nepavyko. Priplaukus prie jo valtimi, gyvūnas buvo jau negyvas.

Buvote įvykio vietoje? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Pasidalinkite vaizdais su kitais lrytas.lt skaitytojais. Viską galite siųsti adresu news@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.