Į kelią Kaunas-Klaipėda įšokęs elnias sukėlė avariją

Ketvirtadienio vakarą automagistralėje Kaunas-Klaipėda įvyko avarija. Automobilis „Nissan Primera“, kurį vairavo 27 metų vaikinas, nulėkė nuo kelio, kelis kartus vertėsi, nukirto kelis medžius. Vairuotojas liko gyvas ir smarkiai nenukentėjo – stiklo šukės tik supjaustė galvą.

Mašina nuskriejo nuo kelio, nukirto kelis plonus medžius ir ne kartą vertėsi.<br>Lrytas.lt nuotr.
Mašina nuskriejo nuo kelio, nukirto kelis plonus medžius ir ne kartą vertėsi.<br>Lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 3, 2015, 8:47 PM, atnaujinta Oct 1, 2017, 10:30 AM

Kadangi vaizdas nelaimės vietoje, Kėdainių rajone, išsigandusių liudininkų teigimu, buvo baisus, Bendrasis pagalbos centras atsiuntė tris medikų brigadas. Viena brigada šoką patyrusį vairuotoją išvežė į ligoninę sveikatos patikrai.

Jaunas vyras pareigūnams spėjo papasakoti, kad avarija įvyko, kai į kelią įbėgo elnias. Vairuotojas stengėsi išvengti susidūrimo su stambiu žvėrimi ir staigiai pasuko vairą. Mašina nukėlė nuo kelio, kliudė medžius, kelis kartus vertėsi. 

Iš paskos važiavo merginų automobilis. Būtent jos pirmosios iškvietė gelbėtojus. Liudininkai lengviau atsiduso, kai pamatė, kad vaikinas gyvas ir sąmoningas. Žmonės tikino, kad į Baltarusiją iš Klaipėdos darbo reikalais važiavęs vyras yra laimės kūdikis, nes nukentėjo nesunkiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.