Iš bendrabučio neaiškiomis aplinkybėmis iškrito studentas

Vilniaus policija aiškinasi mįslingą incidentą, kuomet iš studentų bendrabučio neaiškiomis aplinkybėmis iškrito ir labai smarkiai susižalojo 22 metų vaikinas.

Iš bendrabučio Vilniuje neaiškiomis aplinkybėmis iškrito studentas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Iš bendrabučio Vilniuje neaiškiomis aplinkybėmis iškrito studentas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 10, 2015, 7:30 AM, atnaujinta Sep 30, 2017, 8:15 AM

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį apie 3 val. 30 min. Vilniuje, Didlaukio g., studentų bendrabučio balkone buvusi mergina išgirdo duslų trenksmą. Pažiūrėjusi žemyn, ji ant pirmo aukšto stogelio pamatė gulintį bendrabutyje gyvenantį vaikiną (gim. 1993 m.).

Nėra aišku, iš kurio aukšto vaikinas iškrito. Atvykę greitosios pagalbos medikai iš karto konstatavo, kad Vaikinui lūžo kojos. Sąmonės jis nebuvo praradęs.

Susižalojęs studentas buvo išvežtas į ligoninę. Apie 6 val. 07 min. ligoninės slaugytoja policijai pranešė, kad apie 4 val. 26 min. dėl daugybinių kūno sužalojimų greitosios pagalbos medikai pristatė vaikiną, kuris apie savo sužalojimų priežastis nieko nepaaiškino.

Tuo metu, kai slaugytoja apie atvežtą studentą informavo policiją, vaikinas buvo operuojamas. Po operacijos jį buvo planuojama paguldyti į reanimacijos skyrių.

Įvykis tiriamas.

Buvote įvykio vietoje? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Pasidalinkite vaizdais su kitais lrytas.lt skaitytojais. Viską galite siųsti adresu news@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.