Penkiolikametės alytiškės paieška – kol kas be prošvaisčių

Nei policijos pareigūnai, paskelbę gruodžio 26 dieną iš namų Alytuje, Kaštonų gatvėje, išėjusios ir iki šiol negrįžusios penkiolikametės paiešką, nei jos motina Kristina, paskelbusi savo telefono numerį socialiniuose tinkluose, dar nesulaukė nei vieno skambučio.

Pareigūnai ieško dingusios 15-metės.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Pareigūnai ieško dingusios 15-metės.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Genovaitė Rafanavičienė

Dec 30, 2015, 10:09 AM, atnaujinta Sep 26, 2017, 4:35 PM

„Dukryte, jei tik gali atsiliepk. Mes su tėte tavęs tikrai nebarsime. Tik pasikalbėsime, kodėl taip atsitiko. Jei kas slepiate mano dukrą, paleiskite. Prašau visų, kurie gal pastebėjo ją gatvėje ar kur kitur, paskambinkite. Mes labai išgyvename.

Gal kuris draugas ar draugė ką nors žinote ar nujaučiate. Pasidalinkite. Labai visų prašau“ -- maldavo 33 metų alytiškė Kristina.

Motina tikino iki šiol su dukra neturėjusi problemų. Stropiai stengėsi mokytis, mokytojai jos elgesiu niekada nesiskundė. Dalyvaudavo mokyklos renginiuose. Šeima jaukiai šventė Kūčias ir Kalėdas, Viktorija, jos septyniolikametis brolis ir trejų metų sesutė džiaugėsi Kalėdų Senelio dovanomis.

„Antrą Kalėdų dieną apie 13 valandą, pasiėmusi tik savo telefoną, be rankinės ir pinigų Viktorija išėjo į kiemą, o paskui žadėjo aplankyti drauges. Todėl nejaučiau jokio nerimo, nors ji ilgokai negrįžo.

Sveikata niekad nesiskundė. Visada pranešdavo, jei kur užtrukdavo. Niekada nebuvo dingusi.Apie 22 valandą telefonu gavau žinutę. Ji prašė leisti pasilikti nakvoti pas draugę. Tuomet pati paskambinau ir liepiau būtinai grįžti namo.

Viktorija pažadėjo tuoj pareiti. Nesuprantu, kodėl nepaklausiau, pas kokią draugę vakaroja. O kai po kokios valandos dar kartą paskambinau, ji telefonu nebeatsiliepė.

Ryte dukros telefonas taip pat buvo išjungtas. Kiek klausinėjau jos draugių, nei viena nežinojo, kur tądien mano dukra lankėsi.

Tik viena buvo gavusi tokią žinutę: „išėjau į Kalniškes“. Tokia gatvė Alytuje yra, bet jos pažįstamų ten nežinau. Visą dieną su šeimos nariais ir kitais artimaisiais jos patys ieškojome, o 28 dieną kreipėmės pagalbos į policiją“, – pasakojo motina.

170 centimetrų ūgio vidutinio kūno sudėjimo paauglė ilgais tamsiais plaukais iš namų išėjo apsivilkusi vyšnine striuke, mūvėjo mėlynus džinsus ir buvo apsiavusi juodais bateliais su rožine juostele.

Paiešką pradėję Alytaus apskrities vyriausiojo komisariato pareigūnai nustatė, kad paskutinį kartą iš nepilnametės telefono buvo skambinta gruodžio 27 dieną Alytuje. Nuo to laiko šis telefonas išjungtas.

Gausios pradingėlės paieškos kol kas bevaisės. Apklausinėti jos giminaičiai, bendraklasiai, draugai. Niekas nieko negirdėjo ir nenujaučia, kur mergina lankėsi išėjusi iš namų gruodžio 26 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.