Šiauliuose susidūrė 2 mašinos, avarijos kaltininkas ligoninėje

Vienas žmogus atsidūrė ligoninėje po antradienį Šiauliuose įvykusio dviejų automobilių susidūrimo. Pirminiais duomenimis, į ligoninę išvežtas numanomas avarijos kaltininkas.

Šiauliuose susidūrė 2 mašinos, avarijos kaltininkas ligoninėje.<br>Valentinas B./Facebook/Pagalba vairuotojams Šiauliuose nuotr.
Šiauliuose susidūrė 2 mašinos, avarijos kaltininkas ligoninėje.<br>Valentinas B./Facebook/Pagalba vairuotojams Šiauliuose nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-01-05 16:39, atnaujinta 2017-06-11 20:53

Avarija apie 16 val. 02 min. įvyko Sodo g. ir Panevėžio g. sankryžoje. Čia susidūrė automobiliai „Renault Kangoo“ ir „Škoda Octavia“.

Pirminiais duomenimis, avarijos kaltininkas – „Renault“ vairuotojas, kuris po susidūrimo liko įkalintas mašinoje. Vyriškį iš automobilio iškėlė ugniagesiai.

Vyras išvežtas į ligoninę apžiūrai. Pasak liudininkų, nuo jo sklido alkoholio kvapas. Tačiau ar vyriškis buvo girtas, paaiškės ištyrus jo kraują.

Avarijos priežastys dar tiriamos. Tačiau socialinio tinklo „Facebook“ grupės „Pagalba vairuotojams Šiauliuose“ vartotojai atkreipia dėmesį į tai, kad eismą šalutiniame kelyje šioje sankryžoje reguliuoja ženklas „Stop“. Tačiau gatvė priešais ženklą visiškai apledėjusi, greičiau važiuojant čia sustoti neįmanoma.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.