Nelaimė prie Vilniaus: traukinys mirtinai sužalojo du žmones

Antradienio vakarą – tragiška nelaimė netoli Vilniaus. Keleivinis traukinys Kaunas–Vilnius mirtinai sužalojo du žmones. Nelaimė nutiko tarp Lentvario ir Panerių.

Traukinys partrenkė du žmones.<br>M.Patašiaus nuotr.
Traukinys partrenkė du žmones.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 19, 2016, 6:23 PM, atnaujinta Jun 10, 2017, 5:04 PM

Apie įvykį pranešta 18 val. 21 min. Policijai paskambino mašinistas – jis pranešė, kad kliudė žmones. Pirminiais duomenimis, mašinistas, pamatęs žmones, stengėsi sustoti, tačiau susidūrimo nepavyko išvengti.

Pasak „Lietuvos geležinkelių“ atstovo spaudai Vidmanto Gudo, pirminiais duomenimis, geležinkelio bėgiais ėjo du vyrai. Ten, kur įvyko nelaimė, kelias nėra tiesus, yra geležinkelio lankstas, todėl prastas matomumas.

Policijos pareigūnams ir medikams atvykus į įvykio vietą, buvo konstatuota, kad žuvo du asmenys. Pirminiais duomenimis, abu žuvę – vyrai.

Traukinio keleiviai ir mašinistas nenukentėjo.

Kaip naujienų agentūrai ELTA telefonu sakė „Lietuvos geležinkelių“ atstovas spaudai V.Gudas, mašinisto blaivumas yra tikrinamas prieš kiekvieną kelionę ir iškart įvykus nelaimei. Taip pat visos kelionės metu speciali įranga tikrina mašinisto budrumą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.