Tragedija Panevėžio rajone: namuose nusišovė Velžio seniūnas

Ketvirtadienį Panevėžio rajono Velžio seniūniją pasiekė liūdnos žinios. Prieš pietus Staniūnų kaime savo namuose buvo rastas nusišovęs 60-metis Velžio seniūnijos seniūnas Vidmantas Šeškevičius. Pirminiais duomenimis, seniūnas į save nukreipė legaliai laikytą medžioklinį šautuvą.

Prieš pietus Staniūnų kaime savo namuose buvo rastas nusišovęs 60-metis Velžio seniūnijos seniūnas Vidmantas Šeškevičius.<br>A. Švelnos nuotr.
Prieš pietus Staniūnų kaime savo namuose buvo rastas nusišovęs 60-metis Velžio seniūnijos seniūnas Vidmantas Šeškevičius.<br>A. Švelnos nuotr.
Panevėžyje rastas nusišovęs vyras.<br>A. Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Panevėžyje rastas nusišovęs vyras.<br>A. Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2016-01-21 13:03, atnaujinta 2017-06-10 13:25

Panevėžio rajono savivaldybės meras Povilas Žagunis teigė, kad jį taip pat pasiekusios žinios apie seniūno mirtį.

„Šį žmogų pažinojau asmeniškai. Jis daug metų dirbo seniūnijoje. Buvo labai darbštus, atsidavęs savo darbui“, – sunkiai rinko žodžius meras.

Policija 11 val. 23 min. sulaukė pranešimo, kad artimieji iš vyro gavo įtartiną žinutę telefonu. Kilus abejonių dėl vyro sveikatos, į jo namus Panevėžio rajone, Velžio sen., Staniūnų k., Daumėnų g., nedelsiant išsiųstos pareigūnų pajėgos.

Pareigūnams atvykus minėtu adresu, kieme, ant laiptų, buvo rastas seniūno kūnas su šautine žaizda galvoje. Šalia rastas ginklas. Įtariama, kad vyras nusišovė legaliai laikomu ginklu. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Seniūnas V.Šeškevičius buvo kviečiamas ketvirtadienį atvykti į policijos komisariatą dėl anksčiau pradėto ikiteisminio tyrimo pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 179 str. 1 d. („Neteisėtas naudojimasis energija ir ryšių paslaugomis“). Vyrui minėtame ikiteisminiame tyrime įtarimai pareikšti nebuvo.

V.Šeškevičius užaugino dvi dukteris. Su žmona Eugenija buvo išsiskyręs, todėl pastaruoju metu gyveno vienas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.