Kaktomuša Vilniaus Žvėryne: sudaužyti „Porsche“ ir „Volvo“

Keista kaktomuša pirmadienį po pietų užregistruota Vilniuje. Žmonės per incidentą nenukentėjo, tačiau automobilių remontas draudimo kompanijoms kainuos tikrai ne mažai.

Kaktomuša Vilniaus Žvėryne: sudaužyti „Porsche“ ir „Volvo“.<br>Įvykio liudytojos nuotr.
Kaktomuša Vilniaus Žvėryne: sudaužyti „Porsche“ ir „Volvo“.<br>Įvykio liudytojos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 1, 2016, 1:09 PM, atnaujinta Jun 9, 2017, 2:57 PM

Lrytas.lt skaitytoja redakciją informavo apie Vytauto g. susidūrusius automobilius. Skaitytoja taip pat atsiuntė ir nuotrauką, iš kurios aiškėja, kad mašinos susidūrė kaktomuša.

Vilniaus apskrities VPK informavo, kad pranešimas apie šią avariją pirmadienį gautas apie 13 val. 30 min. Policijai buvo pranešta, kad susidūrė automobiliai „Porsche“ ir „Volvo“.

Žmonės per susidūrimą nenukentėjo, tačiau vairuotojai negalėjo sutarti dėl to, kas kaltas dėl incidento. Todėl į avarijos vietą buvo iškviesti policijos pareigūnai.

Apie 13 val. 50 min. atvykę policijos patruliai pradėjo aiškintis situacija.

Dėkojame įvykio liudininkei, redakciją informavusią apie incidentą ir atsiuntusiai avarijos nuotrauką! Buvote įvykio vietoje ir jūs? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Pasidalinkite vaizdais su kitais lrytas.lt skaitytojais. O gal tapote kokio kito įvykio liudininku? Informuokite apie tai redakciją. Viską galite siųsti adresu news@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.