Dėl slidaus kelio Varėnos r. apsivertė muitininkai, 1 sužeistas

Vienas muitinės pareigūnas buvo sužalotas ankstų trečiadienio rytą Varėnos rajone apsivertus tarnybiniam muitinės automobiliui. Pirminiais duomenimis, avarija įvyko apledėjusiame kelyje.

Dėl slidaus kelio Varėnos r. apsivertė muitininkai, 1 sužeistas.<br>Archyvo nuotr.
Dėl slidaus kelio Varėnos r. apsivertė muitininkai, 1 sužeistas.<br>Archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 3, 2016, 8:05 AM, atnaujinta Jun 9, 2017, 11:00 AM

Kaip lrytas.lt pasakojo Vilniaus teritorinės muitinės Mobiliųjų grupių skyriaus viršininkas Romas Šiekštelis, avarija prieš 6 val. ryto įvyko maždaug už 5 km. nuo Varėnos, muitininkas tarnybiniu automobiliu „Mitsubishi L200“ po tarnybos grįžtant į Vilnių.

„Kelias buvo apledėjęs. Automobilis neišsilaikė slidžiame kelyje, nuslydo į šoną ir du kartus vertėsi“, – sakė R.Šiekštelis.

Per incidentą nukentėjo vienas muitininkas, dėl žaizdos galvoje jis nuvežtas į ligoninę.

Tai ne vienintelė avarija Varėnos r. trečiadienio rytą įvykusi dėl slidaus kelio. Apie 7 val. 18 min. gautas pranešimas, kad prie Merkinės apsivertė vilkikas. Apsivertęs sunkiasvoris užblokavo kelią. Per incidentą nukentėjo du žmonės.

Lietuvos automobilių kelių direkcijos svetainė eismoinfo.lt informuoja, kad ankstų trečiadienio rytą keliuose buvo nemažai slidžių ruožų.

Varėnos, Lazdijų, Marijampolės, Širvintų ir Vilniaus rajonuose eismo sąlygas sunkino plikledis, čia buvo barstomi valstybinės reikšmės kelių slidūs ruožai. Vairuotojų, važiuojančių šiais keliais, buvo prašoma atkreipti dėmesį į tai, kad eismo sąlygas sunkino susiformavęs plikledis, todėl vairuotojai buvo raginami neskubėti ir nedaryti staigių manevrų.

Vakarų ir Šiaurės Lietuvoje silpnai lyjo, čia magistralinių, krašto ir didesnio eismo intensyvumo rajoninių kelių dangos buvo šlapios. Likusioje šalies dalyje valstybinės reikšmės kelių dangos buvo daugiausia drėgnos, vietomis buvo sausų kelių ruožų.

Visoje šalyje mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai duobėti, vietomis pažliugę, miškingose vietovėse padengti prispaustu sniegu, provėžoti, slidūs.

Vakariniuose rajonuose eismo sąlygas sunkino sustiprėjęs gūsingas vėjas, todėl ant kelių dangų, ypač miškingose vietovėse, gali būti nuvirtusių medžių ar nukritusių šakų.

Buvote įvykio vietoje? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Pasidalinkite vaizdais su kitais lrytas.lt skaitytojais. Viską galite siųsti adresu news@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.