Kretingoje gaisras kilo autoservise

Gausios ugniagesių Klaipėdos, Palangos ir Kretingos pajėgos penktadienio rytą skubėjo gesinti gaisro, kilusio autoservise Kretingoje.

Kretingoje gaisras kilo autoservise.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Kretingoje gaisras kilo autoservise.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 5, 2016, 8:45 AM, atnaujinta Jun 9, 2017, 5:13 AM

Kaip pranešė Bendrasis pagalbos centras, penktadienį apie 9 val. 26 min. gautas pranešimas apie tai, kad Kretingoje, Tiekėjų g. 7A, dega autoserviso dažymo kamera.

Į įvykio vietą išsiųstos Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Kretingos ir Palangos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos. Informacija perduota greitosios pagalbos medikams.

Autoservisas ketvirtadienio vakarą degė ir Vilniuje. Pasak Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento, ketvirtadienį apie 16 val. 55 min. buvo gautas pranešimas, kad Molėtų pl. dega autoservisas. Į gaisro vietą buvo nusiųstos keturios autocisternos, štabo automobilis.

Atvykus gelbėtojams, metalinių konstrukcijų vieno aukšto pastatas degė atvira liepsna. Per incidentą pilnai išdegė pastato vidus, sudegė automobiliai BMW, „VW Passat“ ir  “VW Sharan“.

Iš pastato buvo išnešti propano ir du angliarūgštiniai balionai, išgelbėti du automobiliai ir metalinis garažas.

Buvote įvykio vietoje? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Pasidalinkite vaizdais su kitais lrytas.lt skaitytojais. Viską galite siųsti adresu news@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.