Per avariją Skuodo rajone nukentėjo 6 žmonės

Net šeši žmonės buvo sužaloti sekmadienį Skuodo rajone susidūrus dviem lengviesiems automobiliams.

Per avariją Skuodo rajone nukentėjo 6 žmonės.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Per avariją Skuodo rajone nukentėjo 6 žmonės.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 8, 2016, 8:29 AM, atnaujinta Jun 8, 2017, 9:23 PM

Kaip pranešė Policijos departamentas, sekmadienį apie 19 val. 45 min. Skuodo r., kelio Kretinga-Skuodas 41-ame km, automobilis „Peugeot 406“, vairuojamas moters (gimusi 1988 m.), kelio vingyje, esant slidžiai kelio dangai, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su atvažiuojančiu automobiliu „Audi A6 Avant“, kurį vairavo vyras (gim. 1992 m.).

Per eismo įvykį sužaloti automobilio „Audi“ vairuotojas (dėl alkūnkaulio lūžimo paguldytas į ligoninę) bei kartu važiavę keleivis (gim. 1962 m.), kuris dėl krūtinkaulio sumušimo paguldytas į ligoninę, keleivė (gim. 1962 m.), kuri dėl žastikaulio lūžimo gydoma ambulatoriškai, ir dar dvi keleivės (gimusi 1994 m.), kuri dėl rankos sumušimo gydoma ambulatoriškai bei vienuolikos mėnesių mergaitė, kuri dėl galvos sumušimo ir žaizdos veide paguldyta į Klaipėdos ligoninę, bei automobilio „Peugeot“ vairuotoja, kuri dėl kelio nubrozdinimo gydoma ambulatoriškai.

Įvykis tiriamas.

Buvote įvykio vietoje? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Pasidalinkite vaizdais su kitais lrytas.lt skaitytojais. Viską galite siųsti adresu news@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.