Kaune dėl gedimo apsaugos sistemoje evakuoti „Megos“ lankytojai

Tuo metu, kai antradienį tūkstančiai kauniečių dalyvavo šventiniuose Lietuvos valstybės atkūrimo dienos renginiuose, prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ trumpam kilo panika – lankytojams liepta evakuotis. Tačiau nerimauta buvo be reikalo.

Dėl gedimo apsaugos sistemoje evakuoti „Megos“ lankytojai.<br>P.Mantauto nuotr.
Dėl gedimo apsaugos sistemoje evakuoti „Megos“ lankytojai.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-02-16 14:50, atnaujinta 2017-06-07 22:02

Išgirdę, kad turi palikti patalpas, „Megos“ lankytojai skubėjo link durų. Daugelio akyse buvo nerimas – kas atsitiko, nes niekas nieko nepaaiškino, tik buvo liepta palikti patalpas. Jokių žinių apie evakuaciją neturėjo ir informacijos centro darbuotoja.

Apie prekybos ir laisvalaikio centro evakuciją 15 valandą tik iš naujienų portalo lrytas.lt sužinojo ir policijos budėtojas bei ugniagesiai – specialiosioms tarnybos apie įvykį nebuvo pranešta.

Tik po kelių skambučių ir prašymų išsiaiškinti, kas įvyko, informacijos centro darbuotoja pranešė, kad „įvyko gedimas apsaugos sistemoj“ ir patikino, kad nerimauta be reikalo, lankytojams leista grįžti į patalpas.

Dėl evakuacijos prie prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ buvo nusidriekusios automobilių eilės, nes kai kurie žmonės skubėjo išvažiuoti iš nežinomybėje atsidūrusios zonos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.