Artimieji prašo pagalbos – Vilniaus raj. dingo 25 m. vaikinas

Šeštadienį be žinios dingo Vilniaus rajono gyventojas Anatolijus Iljasovas. Artimieji ir policija prašo visuomenės pagalbos.

Anatolijus Iljasovas dingo šeštadienį.
Anatolijus Iljasovas dingo šeštadienį.
Anatolijus Iljasovas dingo šeštadienį.
Anatolijus Iljasovas dingo šeštadienį.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 7, 2016, 3:23 PM, atnaujinta Jun 2, 2017, 11:16 AM

Vaikinas gyvena Nemėžio kaime kartu su mama. Netoli Eišiškių jis dirba įmonės „Lietuvos geležinkeliai“ lokomotyvo mašinistu.

Šeštadienį, apie 11 val. iš darbovietės Eišiškių plente jis išvažiavo namo. Nuo darbo iki namų – apie 20 minučių kelio. Pakeliui jis ketino užsukti į parduotuvę – Anatolijus šeštadienio rytą dar kalbėjo su mama ir pažadėjo grįždamas namo nuvažiuoti apsipirkti.

Tačiau motina grįžtančio 25 metų sūnaus nesulaukė.

„Mama paskambino sekmadienio rytą ir pranešė, kad Anatolijus negrįžo namo. Ji dar galvojo, kad Anatolijus užsibuvo pas ką nors svečiuose. Tačiau anksčiau tokių dalykų nepasitaikydavo – jis yra atsakingas, su Anatolijumi visada galima susisiekti mobiliuoju telefonu, nes jį gali iškviesti ir į darbą. Dėl to buvo keista, kad brolio telefonas išjungtas“, – sakė dingusio vaikino sesuo Viktorija Iljasova.

Mergina pasakojo, kad motina dar skambino šeštadienio popietę, tačiau Anatolijaus telefonas buvo išjungtas.

A.Iljasovas buvo apsirengęs juodas, sportines kelnes su baltomis linijomis šonuose. Dėvėjo baltu megztiniu, juoda striuke ir baltais sportbačiais.

Anatolijaus akys tamsiai rudos, plaukai labai trumpai kirti, ant kaklo turi tatuiruotę. Jis vairuoja tamsiai mėlyną Audi A6, valstybinis numeris GHZ911.

Jeigu matėte arba turite bet kokios informacijos apie Anatolijų Iljasovą, skambinkite 112, arba informuokite seserį Viktoriją numeriu 860041357.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.