Išėjęs į bažnyčią, kaunietis namo negrįžo

Vasario 11 dieną buvo gautas pranešimas, kad vasario 10 d. apie 8 val. Kaune, V. Krėvės pr., išėjo iš namų į bažnyčią ir nebegrįžo G.A. (gimęs 1950 m.).

Kauno rajone, vandens telkinyje rastas negyvas vyras, kurio ieškojo policija kaip dingusio be žinios.<br>M.Patašiaus nuotr.
Kauno rajone, vandens telkinyje rastas negyvas vyras, kurio ieškojo policija kaip dingusio be žinios.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 15, 2016, 4:45 PM, atnaujinta Jun 1, 2017, 3:43 PM

Dėl dingusio asmens nedelsiant Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Dainavos policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriuje buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Nors vyro paieška buvo paskelbta žiniasklaidos priemonėse, jo ieškojo gausios Kauno apskrities policijos pareigūnų pajėgos, kinologai su šunimis, tačiau jis nebuvo rastas.

Kovo 14 dieną apie 16 val. 30 min. sulaukta piliečio telefoninio pranešimo, kad vaikščiojant Kauno r., Lapių sen., vandens telkinyje pastebėtas vyriškos lyties skenduolis.

Pagal požymius šis asmuo atitiko pareigūnų intensyviai ieškoto vyro apibūdinimą. Kad nuskendęs vyras yra ieškotasis G.A. patvirtino ir pastarojo sutuoktinė.

Reiškiame nuoširdžią užuojautą artimiesiems ir jų šeimos nariams šią sunkią netekties akimirką

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.