Telšių rajone savanoris ugniagesys išgelbėjo rūkaliaus gyvybę

Ketvirtadienį apie 17 val. Telšių rajono Luokės seniūnijoje, Viekšnalių kaime, Paviešnupio gatve automobiliu vykęs buvęs ugniagesys gelbėtojas, o dabar savanoris ugniagesys Vladas Paulauskas, pastebėjo pro vieno namo pirmojo aukšto langus besiveržiančius dūmus.

Telšių rajone savanoris ugniagesys išgelbėjo rūkaliaus gyvybę.<br>PAGD nuotr.
Telšių rajone savanoris ugniagesys išgelbėjo rūkaliaus gyvybę.<br>PAGD nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 25, 2016, 12:36 PM, atnaujinta May 31, 2017, 2:36 PM

Kaip rašoma Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento pranešime, supratęs, kad keturbučio namo viename iš butų gali būti kilęs gaisras, nė akimirkai nedvejodamas, jis sustabdė automobilį.

Įbėgęs į S.G. priklausantį butą, kurio šeimininką rado be sąmonės sukniubusį ties buto išėjimo durimis, savanoris ugniagesys  išnešė nukentėjusįjį į lauką ir dar kartą įėjo vidun, kad įsitikintų, jog daugiau žmonių bute nėra.

Viename kambarių degė lova ir namų apyvokos daiktai. V.Paulauskas iškvietė ugniagesius ir medikus. Atvykus ugniagesiams, pirmame aukšte degė gyvenamasis kambarys, o kitos patalpos skendėjo dūmuose.

Buto savininkas S.G. (gim. 1956 m.) buvo apsinuodijęs degimo produktais. Jį apžiūrėjo greitosios pagalbos medikai, kurie netrukus vyrą išvežė į ligoninę. Šiuo metu jis yra išleistas gydytis ambulatoriškai.

Kaip teigia ugniagesiai, labiausiai tikėtina šio gaisro priežastis –  buto savininko S.G. neatsargus rūkymas lovoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.