Varėniškius sukrėtė jauno vyro savižudybė

Vieni kitiems varėniškiai perduoda žinią apie šeštadienio rytą rastą pasikorusį 24 metų M.V., patys negalėdami tuo patikėti. Net artimiausiems žmonėms sunku suvokti, kas galėjo atsitikti tvarkingam, darbščiam, išvaizdžiam, gabiam jaunam vyrui.

Tėvai jautė, kad sūnus yra beprotiškai įsimylėjęs varėniškę, kurią tą vakarą kvietė atvažiuoti, bet ji negalėjo atvykti ir atsisakė.<br>M.Patašiaus nuotr.
Tėvai jautė, kad sūnus yra beprotiškai įsimylėjęs varėniškę, kurią tą vakarą kvietė atvažiuoti, bet ji negalėjo atvykti ir atsisakė.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Genovaitė Rafanavičienė

Apr 3, 2016, 4:34 PM, atnaujinta May 30, 2017, 4:01 PM

Baigęs studijas Vilniuje, čia sėkmingai susirado mėgstamą darbą. Labai gerai sutarė su tėvais, todėl penktadieniais po darbo dažnai grįždavo pas juos į Varėną.

Praėjusio penktadienio vakarą jį čia aplankė iš Vokietijos parvykęs draugas ir dar keli bičiuliai. Negalėjo ateiti tik viena kviesta draugė. Visi smagiai vakarojo iki pirmos valandos nakties, o paskui išsiskirstė. M.V. pasiliko nakvoti pirtyje. Bičiuliams jo elgesys ar nuotaikos nekėlė jokių įtarimų.

Savo vienturtį kilpoje pirmoji išvydo motina, apie 9 valandą užsukusi į šalia namų esančią pirtį pasižiūrėti, ar sūnus jau prabudo. Sukrėsta motina negali suvokti, kodėl taip atsitiko. Sūnus vakare parvežė lauktuvių iš Vilniaus, maloniai pabendravo, niekuo nesiskundė.

Vienintelė įtariama priežastis – nelaiminga meilė. Tėvai jautė, kad sūnus yra beprotiškai įsimylėjęs varėniškę, kurią tą vakarą kvietė atvažiuoti, bet ji negalėjo atvykti ir atsisakė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: prezidento rinkimai – ko nemato Vilniaus burbulas?