Nemune rastas moters kūnas ir vogta rankinė

Kauno policijos pareigūnai mėgina nustatyti Nemune rastos negyvos moters asmenybę. Iš pradžių manyta, kad tai padaryti bus labai lengva, tačiau paaiškėjo keistų aplinkybių.

Policijos pareigūnai aiškinasi moters mirties aplinkybes.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Policijos pareigūnai aiškinasi moters mirties aplinkybes.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 7, 2016, 10:43 AM, atnaujinta May 30, 2017, 5:16 AM

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno rajono policijos komisariate (toliau – Kauno apskr. VPK Kauno r. PK) atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl balandžio 4-ąją Kauno rajone, Kulautuvos miestelyje, Nemuno upėje, netoli kranto esančiose žolėse rasto pradėjusio irti moters kūno.

Tyrimo metu netoli moters buvo rasta rankinė su 55-erių metų moters asmens dokumentais. Manyta, kad rastas šios moters kūnas. Tačiau pareigūnams susisiekus su moters, kuriai priklauso asmens dokumentai, giminaičiais, pastarieji paaiškino, kad moteris sveika ir gyva.

Paaiškėjo, rasta rankinė su asmens dokumentais buvo pavogta dar šių metų sausio mėnesio viduryje Kaune, Panemunėje, Vaidoto gatvėje

Toliau nustatinėjama šių rastų palaikų tapatybė. Požymiai: apie 40 metų amžiaus, apie 165 cm ūgio, normalaus kūno sudėjimo. Vilkėjo juodos spalvos striuke su viduje esančiu pilkos spalvos kailiuku (striukės gaubtuvas su juodos spalvos kailiuku), pilkos spalvos megztinį su raudonais ornamentais, pilkos spalvos kelnes, juodos spalvos diržą, avėjo juodos spalvos auliniais batais.

Asmenis, galinčius suteikti tyrimui reikšmingos informacijos ar padėti nustatyti rastos moters tapatybę, prašome skambinti į Kauno apskr. VPK Kauno r. PK telefonais (8 37) 30 39 51, (8 37) 30 39 57 arba rašyti el. paštu zidrunas.bernatavicius@policija.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.