Automobilis partrenkė mažylę nešusią motiną

Panevėžyje penktadienį nukentėjo trys pėstieji. Vienas pėsčiąjį partrenkęs vairuotojas buvo neblaivus, o kitas toks neapdairus, kad vidurdienį nepastebėjo pėsčiųjų perėja einančios ir vaiką nešančios moters.

Žiedinėje sankryžoje automobilis partrenkė motiną su vaiku.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Žiedinėje sankryžoje automobilis partrenkė motiną su vaiku.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 7, 2016, 12:27 PM, atnaujinta May 26, 2017, 8:29 AM

Ši avarija įvyko 12 valandą 14 minučių. Pušaloto ir Nemuno gatvių žiedinėje sankryžoje, 57 metų automobilio „Volkswagen Transporter“ vairuotojas kliudė pėsčiųjų perėja ėjusią moterį, kuri rankose nešėsi vaiką.

Motina su mažyle buvo nugabentos į ligoninę, bet medikai nustatė, kad jos sunkių sužalojimų nepatyrė- 36 metų moteriai sumušta dešinė alkūnė, trejų metų mergaitei sumušta nosis.

Aukštaičių gatvėje esančiame kieme 65 metų panevėžietis, kuriam nustatytas 1,14 promilės girtumas, bandė apsisukti automobiliu „Toyota Corolla Verso“. Važiuodamas atbuline eiga, jis kliudė pro automobilio galą ėjusį 68 metų vyrą. Respublikinėje Panevėžio ligoninėje jam nustatyti žastikaulio ir galimai blauzdikaulio lūžiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.