Prie Elektrėnų apvirto Rusijos įmonės vilkikas

Antradienį paryčiais kelyje Kaunas – Vilnius ties Elektrėnais į griovį nuriedėjęs Rusijos įmonės vilkikas „Renault Magnum“ su puspriekabe praėjus beveik 12 valandų vis dar gulėjo apvirtęs ant šono. Rusai nenorėjo, kad sunkiasvorę transporto priemonę iškeltų mūsų šalies techninės pagalbos specialistai. Laukiama, kol reikalinga technika bus atgabenta iš Rusijos.

Antradienį paryčiais ties Elektrėnais nuo kelio nuvažiavo ir apvirto vilkikas iš Rusijos.<br>D.Umbraso asociatyvioji nuotr.
Antradienį paryčiais ties Elektrėnais nuo kelio nuvažiavo ir apvirto vilkikas iš Rusijos.<br>D.Umbraso asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 24, 2016, 3:32 PM, atnaujinta May 24, 2017, 10:25 AM

„Vilkikas eismui netrukdo, tad šis pageidavimas buvo suderintas su mūsų institucijomis“, – naujienų portalui lrytas.lt pasakojo Elektrėnų policijos budėtojai.

„Renault nuo lygaus kelio nuvažiavo apie 4 valandą ryto. Pirminiais duomenimis, vairuotojas buvo blaivus, tačiau jis galėjo viršyti greitį. Per avariją rusas nenukentėjo.

Manoma, kad avarija įvyko, vyrui prie vairo užsnūdus. Puspriekabė buvo tuščia.

Vilkiko iškėlimo darbai prasidėjo apie 15 valandą 30 min.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.