Vyras mirtinai susižalojo šiltnamio stiklo šukėmis

Šeštadienį Kybartų miestelio (Vilkaviškio rajonas) greitosios pagalbos medikai policijai pranešė apie nelaimingą atsitikimą Šiaudiniškių kaime. Atvykę pagal iškvietimą medikai rado ranką susižalojusį 61 metų vyrą. Vežamas į ligoninę jis mirė.

Ranką į stiklinę šiltnamio sieną persipjovęs 61 metų Šiaudiniškių kaimo gyventojas mirė pakeliui į ligoninę greitosios pagalbos automobilyje.<br>L.Juodzevičienės nuotr.
Ranką į stiklinę šiltnamio sieną persipjovęs 61 metų Šiaudiniškių kaimo gyventojas mirė pakeliui į ligoninę greitosios pagalbos automobilyje.<br>L.Juodzevičienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Loreta Juodzevičienė

May 29, 2016, 12:08 PM, atnaujinta May 23, 2017, 9:00 PM

Pirminiais duomenimis, Šiaudiniškių gyventojas Juozas Š. apie pusę dešimtos vakaro buvo šiltanamyje. Netikėtai dužus sienos stiklui, į kurią vyras, matyt, susverdėjęs atsirėmė, buvo stipriai perpjautas dešinės rankos riešas.

Našlys gyvena vienas, todėl ėjo šauktis kaimynų pagalbos. Jį, bestovintį ir šaukiantį kaimo gatvėje, pastebėjo vieno kaimyno anūkas.

Žmonės iškvietė greitąją, sutvarstė krauju plūstančią nelaimėlio ranką, tačiau greitai juos pasiekė žinia, jog pakeliui į ligoninę, nebetoli Vilkaviškio, ties Alvitu, Juozo gyvybė užgeso.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.