Seimo narė Agnė Bilotaitė nesunkiai nukentėjo per avariją

Vėlų pirmadienį vakarą Raseinių rajone per avariją nesunkiai nukentėjo Seimo narė konservatorė Agnė Bilotaitė. Moters automobilis susidūrė su stirna.

Susidūrusi su stirna nesunkiai nukentėjo Agnė Bilotaitė.<br>T.Bauro asociatyvi nuotr.
Susidūrusi su stirna nesunkiai nukentėjo Agnė Bilotaitė.<br>T.Bauro asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 31, 2016, 8:51 AM, atnaujinta May 23, 2017, 3:46 PM

Policijos departamentas pranešė, kad pirmadienį apie 22 val. Raseinių r., Girkalnio seniūnijoje, automagistralės Klaipėda-Vilnius 135-ame km, automobilis „Audi A4“, vairuojamas Lietuvos Respublikos Seimo narės Agnės Bilotaitės (gimusi. 1982 m.), kliudė stirną ir atsitrenkė į kelio atitvarus.

Per eismo įvykį išsiskleidusi oro pagalvė sužalojo vairuotoją, kuri dėl kaklo patempimo, suteikus medikų pagalbą, gydoma ambulatoriškai.

Su pačia A.Bilotaite susisiekti nepavyko, tačiau jos padėjėjas Vytautas Sinica naujienų agentūrą BNS informavo, kad politikė nukentėjo nesunkiai, patyrė šoką ir galvos sukrėtimą. Ji gydosi namuose, dėl to antradienį nedirba.

„(A.Bilotaitė) apgailestauja dėl žuvusios stirnos ir labai dėkoja įvykio vietoje sustojusiems padėti žmonėms“, – rašoma V.Sinicos atsakyme.

Pasak jo, po avarijos neveikia Seimo narės mobilusis telefonas.

Agnė Bilotaitė Seime priklauso Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų frakcijai. Ji Seime darbuojasi jau antrą kadenciją. Pirmą kartą A.Bilotaitė Seimo nare buvo 2008-2012 m.

Savo interneto svetainėje Seimo narė informuoja, kad ji yra Valstybės valdymo ir savivaldybių komiteto narė, dirba Seimo Antikorupcijos komisijoje, yra parlamentinės grupės „Už Lietuvą be Korupcijos“ pirmininkė.

Buvote įvykio vietoje? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Pasidalinkite vaizdais su kitais lrytas.lt skaitytojais. Viską galite siųsti adresu news@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.