Varėnos miške rastas dingusios merginos kūnas

Trečiadienio vakarą Varėnoje rastas ilgai ieškotos merginos kūnas. Kaip portalas lrytas.lt sužinojo Alytaus VPK, kūnas buvo rastas Varėnos miške.

avarija, policija, pareigūnai, taksi automobilio vairuotojas, partrenkė 10 metų berniuką, lukiškių gatvė<br>J.Stacevičiaus nuotr.
avarija, policija, pareigūnai, taksi automobilio vairuotojas, partrenkė 10 metų berniuką, lukiškių gatvė<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 1, 2016, 9:19 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 5:40 PM

17 val. 43 min. BPC buvo pranešta, kad prie Varėnos miško vyras rado apirusį lavoną.

Patvirtinta, kad rastas kūnas yra Vilniuje dingusios 17-metės Ugnės Rukuižaitės. Prie kūno buvo rasti merginos dokumentai. 

Kaip informavo Alytaus apskrities VPK komunikacijos grupės vyriausioji specialistė Kristina Janulevičienė, rasti merginos asmens dokumentai ir sąsiuvinis su atsisveikinimo tekstu.

Pirminiais duomenimis, smurto žymių ant kūno nėra.

Kaip portalą lrytas.lt informavo šaltiniai, įtariama, kad mergina nusinuodijo. Palyginti netoli tos vietos, kur rasta mergina, yra geležinkelio ir autobusų stotis.

Šiuo metu įvykio vietoje dirba pareigūnai.

Primename, kad mergina paskutinį kartą su tėvais kalbėjo gegužės 13 dieną. Dingusi nepilnametė buvo apibūdinama kaip rami ir tvarkinga, niekada nekėlusi rūpesčių. Iš namų ji anksčiau nebuvo dingusi. 

Merginos ieškojo daugybė pareigūnų, buvo tikrinamos įvairiausios versijos – nuo pabėgimo iš namų iki pagrobimo, taip pat buvo tikrinami oro uostai, nes manyta, kad mergina išvyko į kitą šalį. 

Buvo šukuojamos vietovės, naršyta ir Neries upė.

Vilniaus mieste Ugnės ieškantys žmonės buvo išklijavę šimtus skelbimų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.