Per karščius vanduo pasiglemžia vis daugiau aukų

Per karščius vis dažniau sulaukiama liūdnų pranešimų apie nuskendusius žmones. Trečiadienio vakarą Kauno ir Raseinių rajono vandens telkiniuose buvo aptikti negyvi vyrai. Jie maudėsi netoli nuo savo namų esančiuose tvenkiniuose.

Kauno ir Raseinių rajonuose trečiadienį nuskendo du žmonės.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Kauno ir Raseinių rajonuose trečiadienį nuskendo du žmonės.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 2, 2016, 11:16 AM, atnaujinta May 23, 2017, 7:59 AM

Plaušinių kaime (Raseinių r.) 44 metų vyro pasigedę artimieji ir kaimynai iškvietė pagalbą apie 18 valandą. Ugniagesių tarnybos narai vyriškio kūną rado po pusvalandį trukusios paieškos. Jis aptiktas už 10 metrų nuo kranto, pustrečio metro gylyje.

22 valandą ugniagesiai sulaukė pranešimo iš Kulautuvos. Vietos gyventojai, išvydę ant kranto 50 metų rūbus ir kitus daiktus, skubiai paskambino Bendrajam pagalbos centrui. Tamsiu paros metu rasti kūną buvo sudėtinga, todėl paieškos užtruko. Po vidurnakčio vyro kūnas buvo aptiktas už 20 metrų nuo kranto, trijų metrų gylyje.

Nuskendęs vyriškis turėjo du vaikus, su šeima jis buvo į Kulautuvą neseniai persikėlęs. Pirminiais duomenimis, nelaimės metu jis buvo vienas.

Manoma, jog abi aukas vandenyje galėjo sutraukti mėšlungis.

Pirmadienio rytą Jonavos kraštą sukrėtė tragedija – Šveicarijos kaimo tvenkinyje nuskendo 68 metų Anatolijus Papliovkinas ir jo 67 metų žmona Natalija Papliovkina. Pedagogais anksčiau dirbę sutuoktiniai puoselėjo sveiką gyvenimo būdą, pavasarį vos atšilus orams vykdavo maudytis. Manoma, kad N.Paliovkinai vandenyje pablogėjo širdies veikla, o vyras paskendo, puolęs ją gelbėti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.