Alytaus rajone – kraupi drama: nuskendo du broliai

Karštą šeštadienio popietę Žvirgždėnų kaime (Alytaus r., Daugų sen.) įvyko tragedija.  Neveiglo ežere apvirtus poilsiautojų valčiai, nuskendo du broliai, Algis ir Jonas Mikailioniai (gim. 1960 ir 1961 m.), gyvenę netoliese esančioje sodyboje ant ežero kranto.

Ugniagesių tarnybos narai Alytaus rajone rado dviejų nuskendusių brolių kūnus.<br>M.Patašiaus asociatyvioji nuotr.
Ugniagesių tarnybos narai Alytaus rajone rado dviejų nuskendusių brolių kūnus.<br>M.Patašiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 4, 2016, 5:21 PM, atnaujinta May 23, 2017, 12:33 AM

Kartu su J.Mikailioniu plaukusį šešiametį berniuką pavyko išgelbėti, tačiau vaiko būklė išlieka sunki. jis paguldytas į reanimaciją. Pirminiais duomenimis, mažametis – nuskendusių brolių giminaitis. 

Daugų seniūno Vydo Raudonio žiniomis, valtimi per karščius išplaukė J.Mikailionis ir berniukas. Apvirtus valčiai, ant kranto buvęs A.Mikailionis su rūbais šoko į vandenį gelbėti artimųjų, tačiau nuskendo ir pats. 

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriaus atstovai naujienų portalui lrytas.lt pranešė, jog nuskendusių vyrų paieškos truko ilgiau nei valandą. 

Netoliese buvę žmonės iki ugniagesių tarnybos narų atvykimo išgelbėjo vaiką. Jis buvo laiku ištrauktas į krantą ir perduotas medikams. 

„Siaubinga nelaimė. Abu broliai buvo tvarkingi, darbštūs – Algis dirbo kelių tiesimo bendrovėje „Daugesta“. Jonas niekur oficialiai nedirbo, bet turėjo auksines rankas“, – liūdnai ištarė seniūnas V.Raudonis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.