Dingusios paauglės atsirado per parą

Pastaruoju metu padaugėjo iš namų dingstančių nepilnamečių. Per vieną dieną buvo pranešta apie tris skirtingose vietose dingusias merginas, tačiau visos jos grįžo namo. 

Paskelbta dar trijų iš namų dingusių paauglių paieška. Merginų ieško Alytaus, Varėnos ir Rokiškio policijos pareigūnai.<br>R.Danisevičiaus asociatyvioji nuotr.
Paskelbta dar trijų iš namų dingusių paauglių paieška. Merginų ieško Alytaus, Varėnos ir Rokiškio policijos pareigūnai.<br>R.Danisevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 5, 2016, 9:01 AM, atnaujinta May 22, 2017, 11:37 PM

Šeštadienį prieš pat vidurnaktį iš globos namų, esančių Obelių kaime (Rokiškio r.), pabėgo kūdikio besilaukianti 17-metė. Ji nėščia jau penktą mėnesį. Merginos ūgis – 160 centimetrų, ilgų tamsių plaukų, ji smulkaus kūno sudėjimo. 

Tą pačią dieną į policiją kreipėsi 2002 metais gimusios paauglės artimieji. Ji apie 15 val. 30 min. išėjo iš namų ir negrįžo.

Šeštadienį iš Valkininkų vaikų globos namų „Spengla“, esančių Varėnos rajone, pabėgo 14-metė. Paauglė yra smulkaus kūno sudėjimo, jos ūgis – apie 158 cm, plaukai – kaštoninės spalvos. Nepilnametė vilkėjo juodą trumpą suknelę, avėjo baltus batelius.

Šį savaitgalį buvo dingę dar du paaugliai Joniškyje ir Varėnos rajone – tėvai buvo priversti sukelti ant kojų policiją. Paaiškėjo, kad nepilnamečiai leido laiką pas draugus. Vaikinas iš Joniškio atsirado po pusės paros, o Varėnos krašte gyvenanti mergina – po pustrečios paros.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.