Nelaimė vandens parke Vilniuje: mažamečiui skilo kaukolė

Antradienio vakarą Vilniuje, Ozo g., esančiame vandens pramogų parke įvyko nelaimė, per kurią nukentėjo mažametis.

Nelaimė įvyko vandens pramogų parke.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Nelaimė įvyko vandens pramogų parke.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Aštuonmetis – medikų globoje.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Aštuonmetis – medikų globoje.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 22, 2016, 8:52 AM, atnaujinta May 21, 2017, 1:25 AM

Kaip praneša policija, 19 val. 23 min. į Vilniaus ligoninę iš vandens parko, pristatytas ir dėl kaukolės lūžimo paguldytas aštuonmetis.

„Vichy“ vandens parko vadovė Ieva Šemberienė naujienų portalui lrytas.lt pakomentavo situaciją.

„Vakar su Sostinės krepšinio mokyklos stovykla vandens parke pramogavo vaikai, su jais kartu buvo instruktoriai ir treneriai. 13 val. 45 min. du vaikai atsitrenkė vienas į kitą ir po įvykio vienam iš vaikų medicinos punkte suteikta medicinos pagalba.

Vaiko mama atsisakė vykti į gydymo įstaigą su greitąja pagalba ir pati išsivežė vaiką namo, o vėliau vakare su vaiku atvyko į vandens parką ir pasiėmė dokumentus apie įvykį,“ – pasakojo parko vadovė.

I.Šemberienė patikino, kad į vandens parką mažamečiai be suaugusiųjų priežiūros neįleidžiami.

Incidentą fiksavo ir vandens parko pramogų erdves stebinčios vaizdo kameros.

Sostinės krepšinio mokyklos vadovas Andrius Čerškus buvo nustebęs, kad mažamečiui diagnozuotas kaukolės lūžis, jis tikino pats bendravęs su mama ir ši pasakojusi tik apie prakirstą skruostą ir žadėjo informaciją patikslinti.

 Netrukus paaiškėjo, kad vis tik tą pačią dieną vandens parke galimai nukentėjo du vaikai: viena s, susidūręs su draugu, susižalojo skruostą, o kitas, kol kas nežinomomis aplinkybėmis, patyrė kaukolės lūžį.

„Dabar aiškinamės situaciją ir paprašėme vandens parko pateikti vaizdo medžiagą, nes antrasis įvykis nebuvo užfiksuotas nei mūsų trenerių, kurie lydėjo vaiku pramogauti, nei vandens parko gelbėtojų. Viskas paaiškėjo tik vakare grįžus į stovyklą Balsių mokykloje: pasiimti vaiko atvykusi mama pamatė kraujosrūvą, tuomet treneris pradėjo klausinėti, kas nutiko ir tik tada vaikas prasitarė, kad susižeidė parke. Iki to momento vaikas į susaugusius nesikreipė“, – kalbėjo A.Čerškus ir pridūrė, kad šeima į medikus kreipėsi tuomet, kai vaikas namuose pasijuto blogai.

A.Čerškus patikino, kad tą dieną stovykloje nebuvo jokių kitų fizinių veiklų, tad šiuo metu aiškinamasi, kur įvyko nelaimė. „Bandome susisiekti su šeima“, – sakė pašnekovas ir pridūrė, kad visa stovyklos komanda labai jaudinasi dėl berniuko sveikatos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.