Atsirado Vilniaus r. artimųjų ieškotas dingęs vyras

Dvi dienas Vilniaus rajone, Čekoniškių kaime gyvenančio Voitecho Michalkevičiaus artimieji gyveno nežinioje. Antradienį vyriškis pasiėmė dokumentus ir išėjo, sakydamas: „Aš tuoj grįšiu“. Vis dėlto ketvirtadienio vakarą artimieji pranešė, kad vyras atsirado. Jie sulaukė skambučio iš ligoninės, nors tikslių aplinkybių dar nežino.

Atsirado Vilniaus r. artimųjų ieškotas dingęs vyras<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Atsirado Vilniaus r. artimųjų ieškotas dingęs vyras<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Modesta Gaučaitė

Jun 23, 2016, 5:14 PM, atnaujinta May 20, 2017, 8:37 PM

Psichine liga sergančio vyriškio artimieji nežinojo ko imtis. Aplinkoje nesiorientuojantis V. Michalkevičius iš namų išėjo prieš dvi dienas. Vyriškio žmona ir vaikai jo ieškojo visur – pas gimines, pažįstamus, miškuose. Paieškos vaisių kol kas nedavė.

„Mama pasakojo, kad laukė jo grįžtančio visą naktį. Tada iš ryto paskambino man, pasakė, kad jo vis dar nėra namie. Jau antra diena, kaip apie jį nieko nežinome“, – kalbėjo Voitecho Michalkevičiaus dukra Alina.

Dingusio vyro dukra sakė, kad tėtis gali nesuprasti nei kur randasi, nei kad su juo yra kalbama. Vyras yra gulėjęs psichiatrijos ligoninėje.

„Jis nesigaudo visiškai. Paskutiniu metu buvo, kad pasiėmė durų rankena ir ją laikydamas stovėjo pusvalandį. Tėtis labai ramus, lėtas, su juo galima šnekėti, bet jis to gali nesuprasti ir nieko neatsakyti. Visada vaikšto nuleidęs rankas“, – apie tėtį pasakojo Alina.

Artimieji neatmeta galimybės, kad vyriškis galėjo išvykti iš miesto arba net kirsti sieną į Lenkiją.

„Buvo sakęs, kad ketina keliauti į Lenkiją. Mes ten turime giminių, bet jis tikrai niekaip pas juos nenukeliautų“, – sakė Alina.

Artimieji jau kreipėsi į policijos pareigūnus, dabar prašo visuomenės pagalbos.

Dingęs Voitechas Michalkevičius 54-erių metų amžiaus, apie 182 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo. Iš namų išėjo vilkėdamas pilkos spalvos drabužius, dėvėjo sportines kelnes. Vyriškis buvo patyręs insultą, visada vaikšto smarkiai sukandęs dantis. Paskutinį kartą jis pastebėtas prie „Lietpak“ fabriko Čekoniškėse, A. Mickevičiaus gatvėje.

Ką nors žinančius apie V. Michalkevičiaus buvimo vietą arba jį mačiusius prašome susisiekti su artimaisiais telefonu +3706 46 48 103 arba bendruoju pagalbos telefonu 112.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.