Raudondvaryje apvirtus automobiliui, sužeista pensininkų pora

Penktadienio vakarą Kauno rajone, Raudondvario miestelio centre įvyko skaudi avarija – apsivertus lengvąjam automobiliui, buvo sužeista pensininkų pora. Nelaimė įvyko J.Naujalio gatvėje, prie parduotuvės „Iki“.

Kauno rajone penktadienio vakarą per avariją sužeistas 77 metų pensininkas, vairavęs automobilį, ir jo 78 metų žmona.<br>T.Bauro asociatyvi nuotr.
Kauno rajone penktadienio vakarą per avariją sužeistas 77 metų pensininkas, vairavęs automobilį, ir jo 78 metų žmona.<br>T.Bauro asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 1, 2016, 8:49 PM, atnaujinta May 20, 2017, 2:43 AM

Greitoji pagalba į Kauno klinikas pristatė mašiną vairavusį 77 metų raudondvariškį ir jo 78 metų žmoną. Jie patyrė galvos ir kaklo traumas. Pareigūnai aiškinasi, dėl kokių priežasčių apsivertė senolio vairuojama transporto priemonė. Pirminiais duomenimis, pensininkas buvo blaivus.

Vaduojant sutuoktinius iš automobilio, prireikė ugniagesių pagalbos. Viliamąsi, jog didelės grėsmės senukų būklei neturėtų kilti. Jie pateko į avariją netoli nuo savo namų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.