Remontuojamo kelio ruože darbininką parbloškė sunkvežimis

Jonavos rajone klojant naują asfalto dangą, sunkią traumą patyrė „Panevėžio kelių“ bendrovės darbininkas. 55 metų kelininką užvakar ant tilto per Nerį kliudė krovininis automobilis „Scania“ su priekaba, važiavęs atbuline eiga.

Jonavos rajone sunkią traumą patyrė kelią remontavęs darbininkas.<br>lrytas.lt asociatyvioji nuotr.
Jonavos rajone sunkią traumą patyrė kelią remontavęs darbininkas.<br>lrytas.lt asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 6, 2016, 4:26 PM, atnaujinta May 19, 2017, 5:06 PM

Nelaimė įvyko prieš vidurdienį valstybinės reikšmės magistraliniame kelyje Kaunas-Zarasai-Daugpilis. Darbininkas mėgino sutvarkyti remontuojamą vietą ir nepastebėjo link jo pavojingai artėjančios sunkiasvorės transporto priemonės.

Asfaltbetonio mišinį gabenęs vairuotojas garsiniu signalu perspėjo lauke stovėjusį kelininką ir aplinkinius darbuotojus, tačiau nelaimės išvengti nepavyko. Vyriškis kliudytas galiniu dešiniu ratu

Nukentėjusiojo būklei sunki. Iš pradžių jis buvo pristatytas į Jonavos ligoninės reanimacijos skyrių, o vėliau pervežtas į Kauno klinikinę ligoninę. „Panevėžio keliuose“ jis dirba 10 metų. Anot bendrovės atstovės ryšiams su visuomene Rasos Čepienės, jis yra vertinamas įmonėje dėl savo stropumo ir pareigingumo.

Policijos pareigūnai ir Darbo inspekcija aiškinsis nelaimės aplinkybes. Pradėtas tyrimas dėl galimo saugos darbe reikalavimų pažeidimo. Sunkvežimį „Scania“ vairavęs mašinistas iš Radviliškio buvo blaivus.

Kapitalinio remonto metu eismas nėra uždarytas – automobiliai juda viena juosta abejomis kryptimis, įrengus šviesoforą. Dėl to kelininkams susidarė sudėtingos darbo sąlygos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.