Palangos paplūdimyje – kraupus radinys

Penktadienį anksti ryte, prieš 6 valandą, Palangoje pajūriu vaikštinėjusį

Palangos paplūdimyje – kraupus radinys.<br>T.Stasevičiaus nuotr.
Palangos paplūdimyje – kraupus radinys.<br>T.Stasevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 12, 2016, 1:36 PM, atnaujinta May 16, 2017, 3:16 AM

Mirusi moteris buvo be maudymosi kostiumėlio ir vilkėjo marškinėliais bei kelnaitėmis.

Į įvykio vietą buvo iškviesti medikai ir gelbėtojai. Greitosios medicinos pagalbos ekipažas moteriai jau niekuo negalėjo padėti, nes atvykęs policijos ekspertas nustatė, kad velionę mirtis yra ištikusi prieš keletą valandų.

Arčiau S.Dariaus ir S.Girėno gatvės paplūdimyje ant suoliuko buvo rasta moters palikta vasarinė striukė ir šlepetės. Kitoje vietoje buvo aptiktos jos kelnės.

Jokių asmens dokumentų kišenėse nebuvo rasta, todėl policijos pareigūnai abejojo, ar mirusiosios asmenybę pavyks greitai nustatyti.

Tačiau vėliau ant posto terasos buvo rastas ten padėtas moteriai priklausęs mobilusis telefonas, o netrukus, pastebėjusi pareigūnų susibūrimą paplūdimyje, priėjo mirusiosios duktė, kuri jau kurį laiką mieste ieškojo savo motinos.

Paaiškėjo, kad pakrantėje rasta skenduolė yra 57 metų Tauragės gyventoja. Prieš keletą dienų ji kartu su Kaune gyvenančia dukra atvyko į Palangą poilsiauti.

Penktadienį paryčiui nuomojamame kambaryje prabudusi duktė savo motinos lovoje neberado. Kada ji išėjo, duktė nežino. Pagal spėjamą mirties laiką, manoma, kad į miestą ji galėjo išeiti apie 3 valandą nakties.

Duktė sakė, kad motina jau kurį laikią sirgo depresija ir vartojo vaistus.

Abejojama, ar rūbus vilkėdama moteris naktį į audringą jūrą brido norėdama išsimaudyti.

Skenduolę apžiūrėjęs policijos ekspertas jokių išorinių kūno pažeidimų nerado. Ar moteris jūroje galėjo atsirasti per prievartą ir ar ji tikrai nuskendo, po išsamesnio kūno tyrimo turėtų atsakyti teismo medicinos ekspertai. ˙

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.