Dingusio vaikino artimiesiems – nerami žinia iš pareigūnų

Vilniečio Deniso Voinovskio artimiesiems šis savaitgalis – kaip reta nerimastingas.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 28, 2016, 1:02 PM, atnaujinta May 14, 2017, 5:42 PM

Rugpjūčio 11-ąją dingusio jaunuolio šeimai jo ieškantys pareigūnai prasitarė, kad rado kūną. Bet tik tiek.

„Mums nieko nesako. Nei kada surado kūną, nei tiksliai kur. Pasakė tik tiek – drabužiai panašūs į Deniso. Tačiau kūnas gali būti ir ne jo“, – stebėjosi pareigūnų veiksmais D.Voinovskio motina.

Tyrėjas tik nurodė, kad kūnas rastas miške kažkur netoli Naujininkų, kur iš namų išėjo ir negrįžo Denisas. Rugsėjo 23-iąją jis švęstų 25-ąjį gimtadienį.

Pareigūnai aiškino, kad atliekamas DNR tyrimas, tačiau artimųjų savaitgalį nepakvietė atpažinti kūno. Kada tai bus atlikta, D.Voinovskio motina nežino.

„Rastas kūnas, galimai D.Vainovskio. Ar tikrai jo, ar ne jo, nustatys ekspertai“, – BNS sekmadienį sakė Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininko pavaduotojas Antonis Mikulskis.

Atpažinimą apsunkina tai, kad palaikai apirę. Tokiais atvejais atliekama DNR ekspertizė. Ji parodo, ar tikrai rasti žmogaus, apie kurio mirtį įtariama, palaikai.

Plačiau įvykio, galimos mirties priežasties policija nekomentuoja. Laukiama ekspertų tyrimų.

Londone gyvenantis jaunuolis sakė, kad eina susitikti su draugais, ir daugiau jo artimieji nematė. Po keleto minučių Deniso artimieji jo draugus sutiko. Jie pasiteiravo, kur Denisas, tačiau draugai tikino nieko nežinantys.

„Mes laukėme gal parą. Manėme – gal kur nors pas kitus draugus išėjo. Tačiau jis negrįžo“, – sakė Deniso sesuo Ana. Denisui prapuolus, sesuo tikrino jo socialinio tinklo „Facebook“ žinutes, kalbėjo su draugais, tačiau jokių žinių apie brolį negavo.

Vaikinas jokių bėdų su teisėsauga neturėjo, o artimųjų apibūdinamas kaip pozityvus, linkęs bendrauti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?