Kaune mirė vairuotojas, Domeikavoje – dviratininkas

Kaune ir jo apylinkėse ketvirtadienio rytą įvyko dvi skaudžios nelaimės – apie 7 valandą mirė dviratininkas, o po valandos gautas pranešimas apie kitoje vietoje be gyvybės požymių rastą vyrą automobilyje „Audi“. Manoma, jog jis vairavo šią mašiną. Jo taip pat išgelbėti nepavyko.

Medikai nespėjo išgelbėti automobiliu ir dviračiu važiavusių vyrų. Įtariama, jog juos pakirto širdies ligos.<br>T.Bauro asociatyvioji nuotr.
Medikai nespėjo išgelbėti automobiliu ir dviračiu važiavusių vyrų. Įtariama, jog juos pakirto širdies ligos.<br>T.Bauro asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 15, 2016, 11:12 AM, atnaujinta May 13, 2017, 1:04 AM

Smurto žymių ant vyriškių kūnų nebuvo aptikta. Įtariama, jog jie patyrė širdies smūgius, tačiau tikslią mirčių priežastį nustatys teismo medicinos ekspertai.

Dviratininko širdis sustojo Domeikavos miestelyje (Kauno r.), Saulėtekio gatvėje.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojai ir medikai naujienų portalui lrytas.lt pranešė, jog apie 8 valandą įvyko nelaimė Kaune, K.Baršausko gatvėje. „Audi“ automobilyje, stovėjusiame prekybos centro aikštelėje, praeiviai pamatė sąmonę praradusį apie 60 metų vyriškį. Greitosios pagalbos medikai konstatavo jo mirtį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: