Klaipėdoje girtas vairuotojas sukėlė avariją: susidūrė trys automobiliai

Klaipėdoje, Taikos prospekte prieš prekybos centrą „Lidl“ susidūrė trys automobiliai.

Klaipėdoje, Taikos prospekte prieš prekybos centrą „Lidl“ susidūrė trys automobiliai.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Klaipėdoje, Taikos prospekte prieš prekybos centrą „Lidl“ susidūrė trys automobiliai.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-09-16 15:04, atnaujinta 2017-05-12 21:30

Avarijos kaltininkas – džipo „Mercedes“ vairuotojas. Jis, lėkdamas dideliu greičiu, trenkėsi į prieš jį važiavusį „Volkswagen Passat“ automobilį.

Po įvykio „Volkswagen Passat“ vairuotoja, kurios automobilyje išsiskleidė oro pagalvės, pasakojo, kad į jos automobilį milžinišku greičiu įsirėžė „Mercedes“, o nuo smūgio jos automobilis dar nulėkė apie 5 – 6 metrus.

„Mercedes“ iš galo važiavęs kitos moters vairuojamas „Toyota“ nespėjo sustabdyti ir trenkėsi į po smūgio jau sustojusį avarijos kaltininko automobilį.

Kaip pasakojo avarijos liudininkai, „Mercedes“ vairuotojas iš karto sukėlė įtarimą, nuo jo sklido alkoholio kvapas. Praėjus šiek tiek laiko, į įvykio vietą atvyko policijos ekipažas. Pareigūnai vairuotojui liepė pūsti į alkoholio matuoklį. Jis parodė 0,44 promilės.

Netoli šios avarijos vietos, tuo pačiu metu susidūrė kiti du automobiliai. Automobilis „Ford“ rikiavosi į kitą eismo juostą ir kliudė ja važiavusi „Mitsubishi“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.