Kaune autobusui stabdant sužeista mergaitė, susidarė spūstys

Kaune penktadienio popietę įvyko skaudi nelaimė – keleiviniame miesto autobuse susižeidė mergaitė. Manoma, kad vaikas krito, autobuso vairuotojui stabdant. Ar jis kaltas dėl avarijos, aiškinasi policija.

Kaune, Romainių gatvėje autobusui stabdant, susižeidė mažametė. Ji nuvežta į klinikas.<br>„Facebook“ („Kur stovi policija Kaune“) nuotr.
Kaune, Romainių gatvėje autobusui stabdant, susižeidė mažametė. Ji nuvežta į klinikas.<br>„Facebook“ („Kur stovi policija Kaune“) nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 23, 2016, 2:22 PM, atnaujinta May 12, 2017, 4:54 AM

Nelaimė įvyko Romainių gatvėje, prie 54 numeriu pažymėto namo. Mergaitė nuvežta į Kauno klinikas. Pavojus gyvybei negresia, bet trauma gali būti sunki. Pirminias duomenimis, vairuotojas buvo blaivus.

Po avarijos susidarė transporto spūstys.

Iš pradžių buvo pranešta, jog autobuse sužeistas ne vienas vaikas. Tačiau Greitosios pagalbos medikai naujienų portalui lrytas.lt tvirtino, jog į gydymo įstaigą pristatytas tik viena mergaitė. Kiti žmonės į medikus dėl sužalojimų nesikreipė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?