Panevėžio rajone per eismo įvykį apgadintos kelios transporto priemonės

Panevėžio rajone šeštadienio vakarą per eismo įvykį į apgadintos kelios transporto priemonės. Nelaimė įvyko 20 val. 31 min. kelio Panevėžys-Aristava-Sitkūnai 13

Per eismo įvykį apgadintas automobilis „Renault Thalia“, autobusas „Volvo“, traktorius MTZ su tempiamu purkštuvu.<br>J.Stacevičiaus asociatyvioji nuotr.
Per eismo įvykį apgadintas automobilis „Renault Thalia“, autobusas „Volvo“, traktorius MTZ su tempiamu purkštuvu.<br>J.Stacevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 2, 2016, 10:37 AM, atnaujinta May 11, 2017, 3:47 PM

Pirminiais Panevėžio apskrities policijos duomenimis, tamsiuoju paros metu autobuso vairuotojas važiavo nuo Ramygalos miestelio Panevėžio miesto link ir nepastebėjo toje pačioje eismo juostoje priekyje važiavusio traktoriaus, kuris tempė purkštuvą, ir jį kliudė.

Autobusas, kliudęs traktoriaus tempiamą purkštuvą, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir sustojo. Autobusui iš priekio atvažiuojančio automobilio vairuotojas, bandydamas išvengti susidūrimo, nuvažiavo nuo kelio ir apgadino savo automobilį.

Autobuso vairuotojas eismo įvykio vietoje aiškino, kad jį prieš eismo įvykį dideliu greičiu aplenkė baltos spalvos mikroautobusas ir nuvažiavo tolyn, o po to jis kliudė purkštuvą, tačiau kai rašė paaiškinimą, tą paminėti atsisakė.

Panevėžio ligoninėje traktorininkui buvo nustatytas daugybinis kūno sumušimas, jis išleistas gydytis ambulatoriškai.

Per eismo įvykį apgadintas automobilis „Renault Thalia“, autobusas „Volvo“, traktorius MTZ su tempiamu purkštuvu. Ant purkštuvo galinės dalies buvo įrengti žibintai ir oranžinės spalvos švyturėlis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.