Telšių „Džiugo“ gimnazijoje po pašaipų prireikė medikų pagalbos

Telšių „Džiugo“ gimnazijoje vienam šešiolikmečiui prireikė skubios medikų pagalbos – nepilnamečiui sukrėstos galvos smegenys.

Telšių „Džiugo“ gimnazijoje po pašaipų prireikė medikų pagalbos.<br>G.Akavickienės nuotr.
Telšių „Džiugo“ gimnazijoje po pašaipų prireikė medikų pagalbos.<br>G.Akavickienės nuotr.
Telšių „Džiugo“ gimnazijoje po pašaipų prireikė medikų pagalbos.<br>G.Akavickienės nuotr.
Telšių „Džiugo“ gimnazijoje po pašaipų prireikė medikų pagalbos.<br>G.Akavickienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Giedra Akavickienė

Oct 5, 2016, 5:11 PM, atnaujinta May 11, 2017, 10:24 AM

Gimnazijos bendruomenės žiniomis, berniukai sukonfliktavo pasišaipius iš išvaizdos.Tarp dviejų gimnazistų konfliktas įsiplieskė po kūno kultūros pamokos.

Paralelinėse klasėse besimokantys berniukai sportavo toje pačioje sporto salėje. Policijos duomenimis, pasibaigus pamokai persirengimo kambaryje vienas paauglys kumščiu trenkė kitam į galvą.

Dėl galvos smegenų sukrėtimo nukentėjusysis išvežtas į Klaipėdos ligoninę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo.Pasak policijos, aiškinamasi, dėl ko įvyko konfliktas.Telšių „Džiugo“ gimnazijos direktorius Mindaugas Sabaliauskas teigė, kad konflikte dalyvavę gimnazistai iki šiol nebuvo išsiskyrę iš kitų.

Po incidento bendraamžį pastūmęs berniukas suprato savo kaltę, gailisi dėl to, kas atsitiko. Atrodo, nelaimė nutiko spontaniškai pasikarščiavus.

Paaugliai apsižodžiavo, kažkuris pasijuokė iš kito išvaizdos, rodos, dėl iš ausų.Kaip sakė M.Sabaliauskas, pyktelėjęs dešimtokas stumtelėjo bendramokslį, tas nuo smūgio atsitrenkė galva į sieną.

Pasekmės skaudžios.Kūno kultūros mokytojas, pamatęs išbalusį, svirduliuojantį, silpnai besijaučiantį moksleivį, pasirūpino, kad būtų iškviesta pagalba. Į gimnaziją atvyko greitosios medicinos pagalbos medikai.

Po gimnazijos bendruomenei nemalonaus įvykio direktorius M.Sabaliauskas ir pedagogai kalbėjosi su ranką prieš moksleivį pakėlusiu vaiku, taip pat ir su nukentėjusiojo tėvu. Smegenų sukrėtimą patyrusio berniuko būklė stabili.

„Tokių dalykų gimnazijoje netoleruojame. Kalbėjomės ir su kitais vaikais, aiškinome, kaip greitai galima prisišaukti nelaimę“, – tikino direktorius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.