Kauno prekybos centro tualete 30 metų narkomanė prarado sąmonę

Kauno medikai ir kitų tarnybų darbuotojai šeštadienį turi itin daug darbo. Ryte teko gelbėti nuo tilto, kaip įtariama, nušokusią merginą, po vidurdienio – vykti į avariją, kurios metu buvo sužaloti 8 žmonės, o 13 val. 30 min. buvo gautas iškvietimas apie narkotokų perdozavusią moterį, kuri buvo užsidariusi prekybos centro „Norfa“ tualete.

Kauno medikams pavyko atgaivinti narkotikų perdozavusią moterį, ji rasta prekybos centro tualete.<br>T.Bauro asociatyvioji nuotr.
Kauno medikams pavyko atgaivinti narkotikų perdozavusią moterį, ji rasta prekybos centro tualete.<br>T.Bauro asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 8, 2016, 3:17 PM, atnaujinta May 11, 2017, 6:37 AM

A.Juozapavičiaus prospekte veikiančios parduotuvės darbuotojai iškvietė Greitąją pagalbą. Moteris buvo praradusi sąmonę.

Medikai naujienų portalui lrytas.lt pranešė, jog suleidus vaistus ir atlikus kitas priemones jauna moteris atsigavo. Tualete aptikta kaunietė gaivinta apie pusvalandį. Paskui ji buvo pristatyta į Kauno klinikas.

Šiai kaunietei – maždaug 30 metų. Pirminiais duomenimis, ji gyvena netoli nuo prekybos centro, Žemųjų Šančių rajone. Pavojus jos gyvybei iškilti neturėtų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.