Nelaimė Prienų rajone – susidūrė autobusas ir du automobiliai

Prienų rajone, netoli Išlaužo miestelio susidūrė autobusas ir du lengvieji automobiliai. Nukentėjo vienas žmogus, o eismas Kauną ir Prienus jungiančiame kelyje kurį laiką sustojo, susidarė didelės spūstys.

Eismo įvykio metu nukentėjo ir autobusas.<br>P.Mantauto asociatyvi nuotr.
Eismo įvykio metu nukentėjo ir autobusas.<br>P.Mantauto asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 21, 2016, 5:12 PM, atnaujinta May 10, 2017, 10:40 AM

Nelaimė įvyko apie 15 valandą. Liudininkai pasakojo neva automobilio „Fiat Bravo“ vairuotojas mėgino lenkti ta pačia kryptimi judėjusį vienatūrį „Opel Zafira“, tačiau išvydo priešpriešine eismo juosta važiuojantį autobusą ir suprato, kad nepavyks sėkmingai užbaigti manevro.

Vairuotojas mėgino grįžti į savo eismo juostą, tačiau nesėkmingai – pradėjęs slysti „Fiat“ kliudė „Opel“. Pastarojo vairuotojas prarado automobilio kontrolę ir „Opel“ atsitrenkė į autobusą „Neoplan“, pažymėtą bendrovės „Kautra“ ženklais. Tuo metu danga buvo šlapia, purškė nestiprus lietus. 

Bendrovės “Kautra“ generalinis direktorius Linas Skardžiukas naujienų portalui lrytas.lt patvirtino, kad į eismo nelaimę pakliuvo įmonei priklausantis autobusas, važiavęs iš Vilniaus į Vilkaviškį. 

„Svarbiausia, kad nenukentėjo žmonės“, – džiaugėsi L.Skardžiukas. Jo žiniomis, po susidūrimo autobusas jau negalėjo važiuoti savo eiga, o keleiviai buvo susodinti į kitą transporto priemonę. 

Autobuso vairuotojas spėjo sureaguoti ir smarkaus susidūrimo pavyko išvengti. Vis tik vieno automobilio vairuotojui prireikė medikų pagalbos, tačiau sužalojimai nebuvo sunkūs.

„Fiat Bravo“ automobilis paženklintas žaliu klevo lapu, kuris reiškia, kad prie vairo – pradedantysis vairuotojas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.