Pirmadienį eismo įvykiuose sužeista 12 žmonių, tarp jų – 1 nepilnametis

Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, pirmadienį, šalies keliuose įvyko 12 eismo įvykių, kuriuose buvo sužeista 12 žmonių, eismo įvykių, kuriuose būtų žuvę žmonės, neužregistruota.

Pirmadienį eismo įvykiuose sužeista 12 žmonių, tarp jų – 1 nepilnametis.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Pirmadienį eismo įvykiuose sužeista 12 žmonių, tarp jų – 1 nepilnametis.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 8, 2016, 7:51 AM, atnaujinta Apr 18, 2017, 2:21 PM

Tarp sužeistųjų eismo įvykiuose – 1 nepilnametis. Per praėjusią parą policijos pareigūnai užregistravo 45 techninius eismo įvykius, kurių metu žmonės nebuvo sužeisti.

Eismo įvykiai, dėl kurių pradėti ikiteisminiai tyrimai:

Pirmadienio ryte, 7 val. 12 min., Šalčininkų rajone, kelyje Vilnius – Lyda, 19-metis jaunuolis, vairuodamas automobilį „Audi A6“, lenkimo metu nepasirinko saugaus greičio ir nesuvaldė vairuojamo automobilio, nuvažiavo į griovį ir apvirto.

Eismo įvykio metu buvos sužeistas kartu važiavęs nepilnametis, 16-metis keleivis, kuris paguldytas į vaikų ligoninę.

Apie 9 val. Kaune, Veiverių gatvėje, 35 m. vyras, vairuodamas automobilį „Opel Vectra–C“, partrenkė ir sužalojo netikėtai, ne pėsčiųjų perėją į važiuojamąją dalį įbėgusią pėsčiąją. Sužeistoji dėl patirtų sužalojimų buvo pristatyta į ligoninę. 10 val. 05 min., Vilniuje, Žirmūnų gatvėje, 67 m. vyras, vairuodamas automobilį „Rover“, išvažiuodamas iš prekybos centro stovėjimo aikštelės į gatvę, kliudė 74 m. pėsčiąją, kuri dėl patirtos traumos paguldyta į ligoninę. Dienos pabaigoje, 17 val. 01 min., Vilniuje, Šeimyniškių gatvėje, 33 m. vyras, vairuodamas automobilį „Volvo V70“, nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje partrenkė 78 m. pėsčiąją. Sužeista garbaus amžiaus senjorė paguldyta į ligoninę.

Lietuvos kelių policijos tarnyba atkreipia vairuotojų dėmesį, kad vairuojant reikia važiuoti tokiu greičiu, kad kelyje atsiradus kliūčiai, bet kuriuo metu būtų galima automobilį suvaldyti ar sustabdyti. Saugokite savo ir kitų gyvybes keliuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.