Nelaimė Pakruojo r.: upėje rastas 6-mečio kūnas, kitas berniukas sveikas

Pirmadienio vakarą dviejų berniukų – 6-mečio ir 12-mečio – pasivažinėjimas dviračiais baigėsi tragedija. Per tiltelį važiavęs 6-metis įkrito į upę, o jo kūną pareigūnai surado tik naktį. Nelaimę matęs vaikas išsigando ir pasislėpė, o apie nelaimę papasakojo, kai jį rado pareigūnai.

Nelaimė įvyko šioje vietoje Degučių kaime.<br>A.Padoros nuotr.
Nelaimė įvyko šioje vietoje Degučių kaime.<br>A.Padoros nuotr.
Nelaimė įvyko Degučių kaime.<br>A.Padoros nuotr.
Nelaimė įvyko Degučių kaime.<br>A.Padoros nuotr.
Šešiametis berniukas neišsigelbėjo.<br>P.Mantauto asociatyvioji nuotr.
Šešiametis berniukas neišsigelbėjo.<br>P.Mantauto asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 21, 2016, 8:53 PM, atnaujinta Apr 17, 2017, 10:04 AM

Apie įvykį policija buvo informuota pirmadienio pavakare. 17 val. 17 min. Šiaulių aps. VPK gautas pranešimas, kad Pakruojo rajone, Degučių kaime, į namus negrįžta 6 ir 12 metų berniukai.

Nedelsiant buvo pasitelktos visos policijos pajėgos, Šiaulių aps. VPK kinologai, į aktyvią vaikų paiešką įsitraukė ir Degučių kaimo bendruomenė.

07 val. 15 min. Policija pranešė, kad naktį rastas antro dingusio vaiko, šešiamečio, kūnas. Jis rastas Kruojos upėje.

Pirminiais duomenimis, vaikai važinėjosi dviračiais, važiuojant per tiltelį vyresnysis jį pervažiavo, o jaunesnysis įkrito į upę. Išsigandęs vaikas pasislėpė, vėliau jį rado policijos pareigūnai. Jiems berniukas ir papasakojo apie nelaimingą atsitikimą.

00 val. 15 min. Policijos pareigūnai „Facebook“ paskyroje informavo, kad vaikai važiavo dviračiais per upę, vienas jų nuo lieptelio įkrito į vandenį.

23 val. 33 min. Vyresnis berniukas rastas gyvas ir sveikas šalia esančiame kaime. Pirminiais duomenimis, jaunesnysis berniukas nuskendo Degučių kaime esančioje Kruojos upėje.

22 val. 42 min. Pagal pavojaus signalą sukviesti Pakruojo rajono policijos komisariato pareigūnai, paieškoje dalyvauja ir trys Šiaulių ir Panevėžio kinologai. Dėl prastų orų nepasitelkti nei kariuomenės, nei pasieniečių sraigtasparniai. Dėl dingusių berniukų per PAGD sistemą išsiųstas pranešimas Šiaulių apskrities gyventojams.

6 metų berniukas žaidė namo kieme. Apie 15 val. vaikas kieme važinėjosi dviratuku, o apie 15.30 val. tėvai kieme jo jau nerado.

Kartu su juo kieme buvo ir kaimynystėje gyvenantis draugas – 12 metų  berniukas. Pirminiais duomenimis, abu vaikai nuėjo iki parduotuvės ir dingo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.