Dingusi pora užminė mįslę: jaunuolių šeimos nežinojo apie santykius?

Jau daugiau nei tris paras nežinioje gyvena Šilalėje gyvenančios 16-metės ir 21-erių klaipėdiečio Tautvydo Čiulkevičiaus šeimos. Pirmiausia namus paliko ir kol kas negrįžo mergina, o šeštadienį dingo ir vaikinas.

A.Vaitkevičiaus nuotr.
A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-11-30 10:31, atnaujinta 2017-04-16 19:33

Policijos duomenimis, pastarąjį kartą jaunuoliai buvo pastebėti šeštadienį Palangoje apie 19 val.

T.Čiulkevičiaus sesuo portalui klaipeda.diena.lt sakė, kad jis šeštadienio vakarą skambino draugui ir nurodė, kad ketina grįžti į Klaipėdą. Tai buvo paskutinis kartas, kai jis bendravo su artimaisiais.

Dingo penktadienį

Nors ryšys su 21 metų T.Čiulkevičiumi nutrūko šeštadienį, dėl nepilnametės artimieji sunerimo jau penktadienį. Lapkričio 25-ąją 16-metė išėjo iš namų į mokyklą ir negrįžo namo.

Mergina mokosi Šilalės Simono Gaudėšiaus gimnazijoje. Gimnazijos direktorius Stasys Norbutas paauglę apibūdino tik gerais žodžiais.

„Ji pas mus atvyko 2015-ųjų rugsėjo pirmąją iš Plungės. Tėtis susirado draugę ir persikėlė čia, į Šilalę. Jokių problemų su ja niekada nebuvo, ji tvarkinga, labai gera mokinė“, – sakė direktorius.

Jis pasakojo, kad nuo pat tada, kai S.Rudelytė atvyko mokytis į šios gimnazijos pirmą klasę, jos rezultatai tik kilo. Puikus ir merginos lankomumas – iki tada, kai dingo, buvo praleidusi tik 5 ar 7 pamokas.

„Ji dalyvauja neformaliajame ugdyme, lanko dramos būrelį, gerai sutaria su klase, yra komunikabili, puiki mergaitė“, – sakė  S.Norbutas.

Paklaustas, ar galėjo nutikti taip, kad merginai kilo bėdų namuose ir ji nusprendė pabėgti, direktorius atsakė tokių žinių neturintis ir komentuoti negalintis. Jis tik paminėjo, kad mergaitė šiuo metu gyvena su tėvo drauge, kuriai suteiktos globos teisės, o tėvas dirba Vokietijoje.

Dingusio vaikino artimieji sakė su merginos šeima kol kas nebendravę.

Apie santykius nežinojo?

Namo negrįžtantis T.Čiulkevičius, direktoriaus žiniomis, yra kilęs taip pat iš Plungės ir šiuo metu dirba Klaipėdoje. Paklausta apie jų santykius, vaikino sesuo atsakė anksčiau nežinojusi, kad 21-erių Tautvydas ir 16-os mergina yra pora.

Tiesa, gimnazijos direktorius sakė, kad bendravo su policijos atstovais ir, kiek jam  žinoma, 16-metė su Tautvydu pradėjo bendrauti vos prieš porą mėnesių – šių metų rugsėjį.

Prašo visuomenės padėti

Šilalės policijos komisariato atstovė spaudai Rūta Janavičiūtė portalą lrytas.lt informavo, kad pora iki trečiadienio vidurdienio dar nebuvo rasta. Pastarąjį kartą jaunuoliai su artimaisiais bendravo šeštadienį.

T.Čiulkevičiaus sesuo sakė gavusi žinių, kad jaunuoliai buvo pastebėti Vilniuje sekmadienį apie 17 val. Taip pat skelbė, kad panašūs žmonės pastebėti Vilniuje, Katedros aikštėje, ir antradienį.

Gimnazijos direktorius sakė, penktadienį mergina buvo keturiose pamokose. Po jų buvo ilgoji pertrauka, po kurios mergaitė į pamokas nebegrįžo.

Iki šiol yra vykdoma jaunuolių paieška. Dingęs vaikinas vairuoja automobilį „Volkswagen Passat B5“.

Dingusi mergina yra 160 cm ūgio, šviesiai rusvų plaukų. Dingimo dieną ji vilkėjo juodą striukę su gobtuvu, tamsias kelnes ir rudus batus.

Gyventojus, žinančius apie dingusios nepilnametės buvimo vietą ar galinčius suteikti kitokios informacijos, prašome apie tai pranešti bendruoju pagalbos telefonu 112.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.