Chaosas magistralėje Vilnius-Kaunas: daug avarijų, susidarė spūstys

Dėl sudėtingų oro sąlygų ir slidaus kelio magistralėje Vilnius-Kaunas-Klaipėda penktadienį įvyko ne viena avarija, dėl kurių susidarė automobilių spūstys.

Avarijos magistralėje Vilnius-Kaunas.<br>Lrytas.lt skaitytojo A.Ruginio nuotr.
Avarijos magistralėje Vilnius-Kaunas.<br>Lrytas.lt skaitytojo A.Ruginio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Sandra Kindiuk

2016-12-02 13:14, atnaujinta 2018-02-10 01:11

Vienas iš eismo įvykių užfiksuotas Kaišiadorių rajone, magistralėje Kaunas–Vilnius. Susidūrė sunkvežimis MAN ir lengvasis automobilis BMW.

Kaip lrytas.lt informavo Kauno apskrities VPK, apie 12 val. 30 min. gautas pranešimas apie avariją Kaišiadorių rajone, kelyje Kaunas–Vilnius, ties viešbučiu „Bačkonys“, netoli degalinės. Nukentėjusių žmonių nėra.

Kauno policija apie 14 val informavo, kad gauti dar 3 pranešimai dėl eismo įvykių A1 kelyje (Kauno apskrities ribose).

Antrasis pranešimas gautas apie 13 val. 01 min. Pareigūnai buvo informuoti apie avariją tame pačiame kelyje, važiuojant Vilniaus link. Incidento metu lengvasis automobilis „Audi“ kliudė sunkvežimį.

Įvykus šiai avarijai be medikų pagalbos neapsieita. Nelaimei įvykus buvo sužalotas moters veidas.

Maždaug praėjus pusei valandos po antrojo pranešimo, apie 13 val. 27 min., gautas ir trečiasis. Pareigūnai buvo informuoti apie eismo įvykį kelyje A1, pravažiavus 3 kilometrus už Žiežmarių, važiuojant Vilniaus link. Dėl slidžios kelio dangos sunkvežimis nuvažiavo nuo kelio ir kliudė automobilį.

Praėjus dar kelioms minutėms apie 13 val. 30 min. gautas dar vienas pranešimas, kad kelyje A1, važiuojant Vilniaus link (likus apie 60 km), susidūrė trys automobiliai.

Šiais eismo įvykiai nelaimės nesibaigė, kaip lrytas.lt informavo Vilniaus apskrities VPK, 14 val. 04 min. Elektrėnų seniūnijos ribose, taip pat greitkelyje Vilnius-Kaunas užfiksuota dar viena avarija. Šio eismo įvykio metu automobilis „Mazda“ nuvažiavo nuo kelio. Vairuotojui medikų pagalbos neprireikė.

Skaitytojas Andrius informavo, kad greitkelyje, maždaug 255 kilometre, trys avarijos įvyko viena po kitos, jas skiria vos keletas kilometrų. Greitkelyje eismo sąlygos itin sudėtingos, o spūstyse tenka stovėti labai ilgai.

Apie 15 val. socialinio tinklo „Facebook“ grupėje „Reidas Vilniuje“ buvo pasidalinta nuotraukomis, kur užfiksuota dar viena avarija greitkelyje Vilnius-Kaunas. Nuotraukoje matosi, jog susidūrė lengvasis automobilis ir sunkvežimis.

Eismo įvykiai pasipylė vienas po kito dėl sudėtingų oro sąlygų – sniego ir slidžios kelio dangos. Avarijų vietose eismą reguliuoja pareigūnai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.