Tragedija greitkelyje netoli Panevėžio: žuvo moteris, sutriko eismas

Viena moteris žuvo ir dar vienas žmogus buvo sužalotas trečiadienio vakarą Panevėžio r. susidūrus dviem lengviesiems automobiliams ir vilkikui. Avarija sutrikdė eismą greitkeliu Vilnius–Panevėžys.

Tragedija greitkelyje prie Panevėžio: žuvo moteris, yra sužeistų.<br>Įvykio liudininko Konstantino V. nuotr.
Tragedija greitkelyje prie Panevėžio: žuvo moteris, yra sužeistų.<br>Įvykio liudininko Konstantino V. nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-07 18:28, atnaujinta 2018-02-10 00:00

Policijos departamentas pranešė, kad trečiadienį apie 18 val. 10 min. Panevėžio r., kelyje Vilnius–Panevėžys, ties Sodeliškių kaimu, susidūrė du automobiliai.

Pirminiais duomenimis, per avariją žuvo moteris, dar vienas žmogus buvo sužalotas.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriuje lrytas.lt sužinojo, kad į šią avariją buvo iškviesti ir ugniagesiai.

Atvykę į avarijos vietą kelyje Vilnius–Panevėžys (maždaug 100 km nuo Vilniaus, iki Panevėžio likus 36 km), gelbėtojai rado du susidūrusius automobilius. Tačiau prispaustų žmonių nebuvo, vaduoti nieko nereikėjo.

Pasak liudininkų, važiuojant Panevėžio kryptimi susidūrė du lengvieji automobiliai, juos dar kliudė krovininis automobilis. 

„Įvykio vietoje dirba gausios policijos medikų ir ugniagesių pajėgos. Transporto srautas nukreipiamas aplinkkeliu“, –redakcijai pranešė įvykio liudininkas Konstantinas.

Iš pradžių buvo pranešta, kad žuvo vieno automobilio keleivė, tačiau šiek tiek po 21 val. Panevėžio apskrities VPK atstovė Rasa Černauskaitė patikslino, kad žuvo į avariją patekusio automobilio „Citroen“ vairuotoja (gimusi 1979 m.).

„Susidūrė automobiliai „Citroen“ ir „Honda“, į juos atsitrenkė latvio vairuojamas vilkikas“, – sakė R.Černauskaitė.

Per susidūrimą „Honda“ vairuotojas buvo sužeistas ir išvežtas į ligoninę. Abiejuose lengvuosiuose automobiliuose važiavo tik jų vairuotojai.

„Kelias buvo uždarytas, bet atrodo, kad pareigūnai jau baigia likviduoti avarijos padarinius ir eismas čia vėl bus greitai atnaujintas“, – lrytas.lt šiek tiek po 21 val. sakė Panevėžio apskrities policijos atstovė.

Ketvirtadienio rytą Policijos departamentas išplatino oficialią informaciją apie šį įvykį. Kaip rašoma policijos pranešime, trečiadienį apie 18 val. 10 min. Panevėžio r., kelio Vilnius-Panevėžys 122-ame km, neaiškiomis aplinkybėmis susidūrė ta pačia kryptimi važiavę automobiliai „Citroen C5“, vairuojamas moters (gimusi 1979 m.) ir „Honda Accord“, kurį vairavo jaunuolis (gim. 1993 m.).

Po kiek laiko krovininis automobilis „Volvo“ su priekaba „Wackenhut“, kurį vairavo Latvijos pilietis (gim. 1963 m.), kliudė kelio važiuojamojoje dalyje po eismo įvykio stovėjusius automobilius bei jų vairuotojus.

Per eismo įvykį žuvo automobilio „Citroen C5 vairuotoja ir sužalotas automobilio „Honda Accord“ vairuotojas, kuris dėl kojos sumušimo bei galvos smegenų sukrėtimo, suteikus medicinos pagalbą, gydomas ambulatoriškai.

Dėl įvykio pradėtas tyrimas.

Dėkojame įvykio liudininkui Konstantinui V. už nuotraukas iš įvykio vietos! Ir jūs tapote kokio nors įvykio liudininku? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Pasidalinkite vaizdais ar savo pastebėjimais su kitais lrytas.lt skaitytojais. Viską galite siųsti adresu news@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.