Greta Panevėžio nuo kelio nuslydo mikroautobusas

Ketvirtadienio rytą dėl slidžių kelių Panevėžio apylinkėse įvyko nemažai avarijų. Pirminiais duomenimis, žmonės jose nenukentėjo.

Greta Panevėžio nuo kelio nuslydo mikroautobusas.<br>Įvykio liudininko Žydrūno nuotr.
Greta Panevėžio nuo kelio nuslydo mikroautobusas.<br>Įvykio liudininko Žydrūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 8, 2016, 11:41 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 11:53 PM

Skaitytojas Žydrūnas redakciją informavo apie avariją kelyje Vilnius-Panevėžys. Čia ties Sodeliškėmis nuo kelio nuslydo mikroautobusas.

Panevėžio apskrities VPK atstovė Rasa Černauskaitė patvirtino, kad toks įvykis buvo. Pasak policijos atstovės, apie 8 val. nuo kelio nuslydo automobilis „Fiat Ducato“. Žmonės per avariją nenukentėjo.

Ketvirtadienio rytą beveik visą Lietuvą sukaustė plikledis, įvyko nemažai avarijų. Vilniaus rajone į vieną tokių avarijų atvykę policijos pareigūnai irgi nespėjo sustoti, jų tarnybinis visureigis slydo ir trenkėsi į avariją jau patyrusį „Chrysler“, vėliau kliudė „Ford“.

Dėkojame įvykio liudininkui Žydrūnui už informaciją ir nuotraukas iš įvykio vietos! Ir jūs tapote kokio nors įvykio liudininku? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Pasidalinkite vaizdais ar savo pastebėjimais su kitais lrytas.lt skaitytojais. Viską galite siųsti adresu news@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.