Kelių policijos pareigūnai gelbėjo šeimą iš apvirtusio automobilio

Gruodžio 11 d. Lietuvos kelių policijos tarnybos pareigūnai gelbėjo apvirtusiame automobilyje prispaustus žmones – iš Kelmės važiavusią mažeikiškių šeimyną, pusantrų metukų berniuką, 3 metų mergaitę, jų mama ir automobilį vairavusį 28 metų tėvą.

Kelių policijos pareigūnai gelbėjo šeimą iš apvirtusio automobilio.<br>Stop kadras iš LKPT filmuotos medžiagos
Kelių policijos pareigūnai gelbėjo šeimą iš apvirtusio automobilio.<br>Stop kadras iš LKPT filmuotos medžiagos
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 15, 2016, 1:57 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 10:27 PM

Kaip praėjus kelioms dienoms, tik ketvirtadienį, pranešė Lietuvos kelių policijos tarnyba, sekmadienį apie 14 val. 30 min. Šiaulių rajone, ties Alksyniškių kaimu, slidžiame kelyje 28 metų vyras nesuvaldė vairuojamo automobilio „Opel Vectra“, kuris nuvažiavo nuo kelio ir apvirto.

Po rytinio reido kelyje Ryga – Šiauliai – Kaliningradas važiavę Lietuvos kelių policijos tarnybos pareigūnai pastebėjo, kad priešpriešiais toli važiavęs automobilis staiga pradingo, o privažiavę arčiau policininkai pamatė jį jau nuo kelio nuvažiavusį ir apvirtusį pakelės griovyje. Iš po automobilio kapoto veržėsi dūmai, sklido dujų kvapas.

Policininkas Romualdas nepasimetė ir pro priekinių šoninių durelių langą ištraukė mažiausiąjį, vos pusantrų metukų berniuką, o pro kitą langą iš automobilio išsilaisvino vairuotojas, kartu padėjęs išlipti žmonai ir 3 metų dukrai.

Kelionės metu mažasis keleivis miegojo, tad net nesuprato, kas atsitiko, tačiau mergaitė labai išsigando, apvirtus automobiliui. Laimei, atsakingi tėvai abu vaikus vežė vaikų saugumo kėdutėse.

Vyriausiasis patrulis Aurelijus vaikus ir jų mamytę įsodino į policijos automobilį, kad nesušaltų, kartu palikęs ir ištikimą vaikų draugą, prancūzų buldogų veislės šuniuką.

Praėjus kelioms dienoms, vaikų mamytė pasakojo esanti laiminga, kad eismo įvykis pasibaigė laimingai, visi liko gyvi ir sveiki, o laiku atskubėjusios pareigūnų ir medikų pagalbos dėka, vaikai nesušalo, nepatyrė šoko, miega ramiai ir sveiki laukia artėjančių švenčių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.