Ramzio dėka rasta Varėnos miškuose dingusi moteris

Gruodžio 14-osios vakare, Varėnos rajono pareigūnai gavę pranešimą, kad iš namų dingo, atsisveikinimo raštelį palikusi, 56-erių metų Merkinės gyventoja, suskubo jos ieškoti.

Ramzio dėka rasta Varėnos miškuose dingusi moteris.<br>Alytaus apskrities VPK nuotr.
Ramzio dėka rasta Varėnos miškuose dingusi moteris.<br>Alytaus apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 15, 2016, 3:44 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 10:25 PM

Kaip rašoma Alytaus apskrities VPK pranešime, atvykus pareigūnams matėsi moters palikti pėdsakai vedantys į mišką. Į pagalbą atskubėjo Varėnos r. policijos kinologė Raminta su tarnybiniu šunimi Ramziu IXX.

Daugiau kaip tris valandas trukusios paieškos buvo vaisingos ir su keturkojo kolegos pagalba, moterį pavyko ištraukti iš mirties gniaužtų. Nelaimėlę sušalusią, be drabužių, šuo rado miške, prie nukritusio medžio.

Pareigūnai negalinčią pajudėti moterį apgaubė savo drabužiais ir nuvedė prie atvykusių medikų. Jai iškart buvo suteikta skubi medicininė pagalba, šiuo metu moteris gydoma ligoninėje.

Atkaklaus pareigūnės ir jos keturkojo kolegos Ramzio IXX darbo dėka moteris gruodžio 14-ąją teisėtai gali minėti kaip antąjį savo gimtadienį. Pasak medikų, nedaug trūko iki paties blogiausio...

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.