Tauragės policijos patruliai išgelbėjo savižudį

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Viešosios tvarkos skyriaus patrulių būrio pareigūnams teko save išmėginti ne tik fiziškai, bet ir psichologiškai. Jie bene 2 valandas stengėsi atkalbėti vyrą nuo neapgalvoto žingsnio ir išgelbėjo jį nuo savižudybės.

Tauragės policijos patruliai išgelbėjo savižudį.<br>Tauragės apskrities VPK nuotr.
Tauragės policijos patruliai išgelbėjo savižudį.<br>Tauragės apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 19, 2016, 1:34 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:47 PM

Kaip rašoma Tauragės apskrities VPK pranešime, apie 0 val. 03 min. gavę pranešimą, kad Tauragėje, Taurų kaime, iš gyvenimo ketina pasitraukti 28 metų vyras, pareigūnai netruko nuvykti į įvykio vietą.

Pastebėjęs pareigūnus, ant tilto stovintis vyras šaukė, kad jo gyvenimas nenusisekė ir jis tuoj iš jo pasitrauks.

Pareigūnė Rasvita Stirbienė iš tolo įkalbėjo vaikiną, jog jis leistų prie jo prieiti. Užmezgusi kontaktą ir greitai įgavusi vaikino pasitikėjimą, ji išsiaiškino, kas tas jaunas vyras. Kuomet ugniagesiai jau buvo pasiruošę gelbėjimo operacijai, buvo nuspręsta nieko nebelaukti ir imtis veiksmų. Pareigūnė vaikino paprašė cigaretės, jis ją atsargiai padavė. Po to, ji paprašė ir žiebtuvėlio.

Kai vaikinas ištiesė ranką su žiebtuvėliu, R. Stirbienė sugriebė jį už rankos bei apkabino per juosmenį. Netrukus į pagalbą atskubėjo pareigūnės kolega Žydrūnas Čepurnovas. Jis sugriebė kitą vyro ranką ir antrankiais prirakino prie savosios.

Kai vyras buvo saugus, jis buvo ištrauktas per apsauginius lynus ir pristatytas į ligoninės priėmimo skyrių.

Pareigūnai neslėpė džiaugsmo, galėję išgelbėti vyrą nuo neapgalvoto žingsnio ir tikisi, kad jis antrą kartą tos pačios klaidos nebekartos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.