Bandymas pasprukti nuo policijos BMW vairuotojui ir keleiviui kainavo gyvybę

Vairuotojo girtumas ir didelis greitis galėjo būti dviejų žmonių gyvybę nusinešusios avarijos Radviliškyje priežastis.

Naktį iš pirmadienio į antradienį Radviliškyje įvyko skaudi nelaimė, avarijoje žuvo du žmonės.<br>Šiaulių AVPK nuotr.
Naktį iš pirmadienio į antradienį Radviliškyje įvyko skaudi nelaimė, avarijoje žuvo du žmonės.<br>Šiaulių AVPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 20, 2016, 6:31 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:42 PM

Skaudi nelaimė, per kurią susidūrus automobiliams BMW X5 ir „Opel Vivaro“ du žmonės žuvo ir du buvo sužeisti, Radviliškyje, Šiaulių gatvėje, įvyko naktį į antradienį, tuoj po vidurnakčio.

Tąnakt Radviliškyje budėjęs policijos ekipažas gavo pranešimą apie du į viešbutį „Puriena“ įsibrauti bandančius vyrus. Policijai telefonu paskambinusi viešbučio administratorė pasiskundė, kad du baltos spalvos BMW markės automobiliu atvažiavę girti vyrai daužo viešbučio duris ir reikalauja juos įleisti į vidų.

Į įvykio vietą išskubėję patruliai pastebėjo priešpriešiais nuo viešbučio Radviliškio centro link važiuojantį baltos spalvos BMW.

Pareigūnai įsijungė tarnybinio automobilio švyturėlius ir puolė vytis įtariamuosius. Kadangi priešpriešines eismo juostas skyrė atitvaras, pareigūnams pirmiausia teko jį apvažiuoti. Kol policininkai tai padarė, bėgliai jau buvo spėję dingti iš akiračio.

Pasprukti BMW važiavusiems vyrams nepavyko. Netoli Radviliškio autobusų stoties dideliu greičių lėkęs BMW X5 rėžėsi į ta pačia kryptimi važiavusį mikroautobusą „Opel Vivaro“. Nuo smūgio mikroautobusas nulėkė nuo kelio ir trenkėsi į kelio ženklus, o BMW X5 – apvirto. Iš apvirtusio visureigio iškrito ir jį vairavęs 37 metų radviliškietis ir kartu su juo važiavęs 34 metų to paties miesto gyventojas.

Per avariją BMW vairuotojas žuvo, o keleivis mirė nuvežtas į ligoninę.

Medikų pagalbos prireikė į „Opel Vivaro“ vairavusiam 47 metų šiauliečiui bei 41 metų jo žmonai. Mikroautobuso vairuotojas dėl galvos smegenų sukrėtimo buvo paguldytas į ligoninę, o jo žmona, kuriai diagnozuotas juosmens sumušimas, išleista gydytis ambulatoriškai.

Ar BMW vairuotojas išties buvo girtas, paaiškės ištyrus jo kraują.

Pasak pareigūnų, abu žuvę vyrai buvo ne kartą bausti už greičio viršijimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.