Molėtų r. „Chrysler“ rėžėsi į baltarusio „Peugeot“ – sužeisti 4 žmonės

Keturi žmonės nukentėjo per antradienio vakarą Molėtų rajone įvykusią avariją. Incidentas įvyko susidūrus dviem automobiliams, iš kurių vienas staiga nusprendė pasukti į kairę ir nepraleido priešais važiavusios kitos mašinos.

Avarija Molėtų rajone: pranešta apie 3 nukentėjusius.<br>Įvykio liudininko Ernesto nuotr.
Avarija Molėtų rajone: pranešta apie 3 nukentėjusius.<br>Įvykio liudininko Ernesto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-20 17:14, atnaujinta 2018-02-09 21:33

Pranešimas apie avariją kelyje Vilnius–Molėtai–Utena, ties Rudoku kaimu, gautas apie 17 val. Buvo pranešta, kad per avariją nukentėjo trys žmonės.

Į nelaimės vietą pasiųsti mažiausiai du greitosios pagalbos automobiliai, nuskubėjo policijos patruliai.

Paaiškėjo, kad susidūrė Baltarusijos piliečio automobilis „Peugeot“ ir automobilis „Chrysler“.

Kaip po avarijos pasakojo užsienietis, jis su draugų pora – vaikinu ir mergina – važiavo Vilniaus link. Jam priešais atvažiavo automobilis „Chrysler“. Juo irgi vyko vaikinas ir mergina.

Pasak baltarusio, „Chrysler“ pradėjo rodyti posūkį į kairę ir persirikiavęs į pridėtinę eismo juostą, iš kurios leidžiama sukti kairėn, stabtelėjo. „Peugeot“ vairuotojas net neįtardamas, kad priešais atvažiavusi mašina gali staiga pasukti, važiavo nemažindamas greičio. Tuo tarpu „Chrysler“ staiga šoko į priekį.

Per avariją nukentėjo užsieniečio automobiliu važiavę žmonės.

Medikai į ligoninę išvežė ir „Chrysler“ vykusią porelę.

Po susidūrimo baltarusio „Peugeot“ beveik nuskriejo nuo kelio. Mašina sustojo tik įsirėmusi į kelio ženklą.

Trečiadienio rytą Lietuvos kelių policijos tarnyba informavo, kad avariją sukėlusį automobilį vairavo mergina. Kaip rašoma policijos pranešime, apie 16 val. 50 min. Molėtų r., kelio Vilnius–Utena 44 km, automobilis „Chrysler Grand Voyager“, vairuojamas 18-metės merginos, įvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su automobiliu „Peugeot 5008“, kurį vairavo 40-metis Baltarusijos pilietis.

Įvykio metu susižeidė jauna „Chrysler“ vairuotoja, ji paguldyta į ligoninę, kartu važiavęs 17-metis dėl traumų gydomas ambulatoriškai, taip pat ambulatoriškai gydomi sužeistieji „Peugeot“ vairuotojas ir 34 m. keleivė.  

Molėtų policijos pareigūnai pradėjo įvykio aplinkybių tyrimą.

Dėkojame įvykio liudininkui Ernestui už nuotraukas iš įvykio vietos! Ir jūs tapote kokio nors įvykio liudininku? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Pasidalinkite vaizdais ar savo pastebėjimais su kitais lrytas.lt skaitytojais. Viską galite siųsti adresu news@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.