Didelė avarija Vilniuje: mašina rėžėsi į stulpą, žuvo moteris

Mažiausiai vienas žmogus žuvo, du vaikai ir jų motina nuvežti į ligoninę sekmadienio vakarą Vilniuje nesuvaldytam automobiliui įsirėžus į stulpą ir jį nuvertus.

Didelė avarija Vilniuje: mašina rėžėsi į stulpą, yra žuvusių.<br>T.Bauro nuotr.
Didelė avarija Vilniuje: mašina rėžėsi į stulpą, yra žuvusių.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 25, 2016, 10:21 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 8:49 PM

Pranešimą apie avariją Savanorių pr. Vilniaus policija gavo apie 22 val. 6 min. Buvo pranešta, kad automobilis „Saab“ trenkėsi į elektros stulpą ir jį nuvertė. Pranešta, kad po avarijos automobilyje gali būti užspaustų žmonių.

Į įvykio vietą nuskubėjo greitosios pagalbos medikai, ugniagesiai ir policijos patruliai.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriuje lrytas.lt sužinojo, kad atvykę į avarijos vietą gelbėtojai aptiko sumaitotą automobilį ir nuverstą stulpą. Automobilyje buvo užspausta moteris.

Ugniagesiai panaudodami specialią įrangą moterį pradėjo laisvinti. 

Moterį ištraukus iš automobilio nuolaužų paaiškėjo, kad jai padėti niekas nebegali. Moteris buvo mirusi.

Greitosios pagalbos medikai į ligoninę išvežė du vaikus ir automobilio vairuotoją. 

Kaip iš įvykio vietos pranešė lrytas.lt fotografas Tomas Bauras, į avarijos vietą atvažiavo net trys greitosios pagalbos automobiliai. 

Stulpas nuo smūgio nuvirto.

Tuo tarpu policijos pareigūnai pradėjo aiškintis avarijos aplinkybes.

Pirminiais duomenimis, automobilis Savanorių pr. leidosi nuo kalno ir važiavo miesto centro link. Kol kas neaišku dėl ko, bet vairuotoja atsisuko pažiūrėti į automobilyje vežamą 5 mėn. kūdikį. Pasukusi galvą, moteris nesuvaldė savo automobilio „Saab 9-5“, šis užlėkė ant kelio viduryje esančių atitvarų ir trenkėsi į čia esantį stulpą.

Į stulpą automobilis rėžėsi priekinėmis keleivio durelėmis. Čia sėdėjo vairuotojos motina. Būtent ją ir laisvino ugniagesiai. Ši moteris žuvo.

Greitosios pagalbos medikai į ligoninę išvežė automobilio vairuotoją, jos 5 mėn. kūdikį ir kartu važiavusį berniuką. Kartu su jais važiavęs vyras nenukentėjo.

Pirmadienio rytą Policijos departamentas pranešė, kad po medikų apžiūros vairuotoja ir vaikai iš ligoninės paleisti.

Kaip rašoma Policijos pranešime, sekmadienį apie 22 val. 3 min. Vilniuje, Savanorių pr., 450 m iki Titnago g., automobilis „Saab 9-5“, vairuojamas moters (gim. 1957 m.), nuvažiavęs nuo kelio atsitrenkė į kelio atitvarus ir gatvės apšvietimo stulpą.

Eismo įvykio metu žuvo automobilio keleivė (gimusi 1934 m.) ir nukentėjo vairuotoja (krūtinės sumušimas) bei kartu važiavęs berniukas (gim. 2016 m.) (galvos sumušimas), kurie, suteikus medicinos pagalbą, gydomi ambulatoriškai.

Buvote įvykio vietoje? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Pasidalinkite vaizdais su kitais lrytas.lt skaitytojais. Viską galite siųsti adresu news@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.